.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σχετικά με την παρέμβαση της ΛΑΕ Θεσσαλονίκης στην ΕΑΑΚ


Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης

19.4.2017

Με έκπληξη διαβάσαμε την απαράδεκτη ανακοίνωση της ΛΑΕ Θεσσαλονίκης σχετικά με τα γεγονότα στην ΕΑΑΚ στην πόλη μας. Με την ανακοίνωσή της αυτή η ΛΑΕ αναλαμβάνει την πλήρη πολιτική ευθύνη για την έξαλλη γραμμή υπονόμευσης, φθοράς και τελικά διάσπασης της ΕΑΑΚ που επιχειρεί η ΑΡΑΣ στο εσωτερικό της, με πιθανό στόχο τη δημιουργία κομματικής παράταξης στα πανεπιστήμια, στο όνομα της… ενότητας πάντα!

Η ΕΑΑΚ είναι η πιο μαζική, ελπιδοφόρα, μαχητική και σε αντικαπιταλιστική κατεύθυνση αποτελεσματική συσπείρωση στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ και έχει χτιστεί μέσα σε σκληρούς αγώνες και για αυτό άντεξε στον χρόνο. Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζουν ολόψυχα και με όλες τους τις δυνάμεις την ΕΑΑΚ, μακριά από λογικές κομματικής παράταξης και με σεβασμό στην αυτοτέλειά της.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις στην ανάπτυξη της ΕΑΑΚ, στην υπεράσπιση του αντικαπιταλιστικού, δημοκρατικού και ενωτικού της χαρακτήρα, στην προσπάθεια για μια πρόταση μετωπικής συσπείρωσης των πολύμορφων ριζοσπαστικών τάσεων της σπουδάζουσας νεολαίας, την ενίσχυση και διεύρυνση της ΕΑΑΚ. Με το απαραίτητο πολιτικό πλαίσιο ρήξης με την πολιτική κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης του αντικαπιταλιστικού τους χαρακτήρα, διολίσθησης σε διαχειριστικές αντιλήψεις, αντιλήψεις κοινοβουλευτικού κρετινισμού και αντιδημοκρατικής επιβολής αυτών. Και προφανώς απομονώνοντας στις γραμμές της κάθε τραμπούκικη – διαλυτική πρακτική.

Η κατακτημένη φυσιογνωμία της ΕΑΑΚ αποτελεί ανάχωμα σε μια ξέπνοη γραμμή «πατριωτικού αντιμνημονιακού μετώπου», ενός νέου ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αντικαπιταλιστικό πρόγραμμα και προοπτική, που απλά καλλιεργεί λογικές ανάθεσης και περιορίζει την πληττόμενη νεολαία σε ρόλο καρτερικού χειροκροτητή των μεταρρυθμίσεων μιας «πραγματικά αριστερής κυβέρνησης». Την γραμμή αυτή επιχειρεί να επιβάλλει μια αισχρή μειοψηφία της ΑΡΑΣ στην πλειοψηφία της ΕΑΑΚ άλλοτε επικαλούμενη τη “δημοκρατία” -σύμφωνα με την αντίληψη ότι η πλειοψηφία πρέπει να υποτάσσεται στην μειοψηφία για να “είμαστε όλοι μαζί” και άλλοτε με τραμπούκους κρανοφόρους. Αυτά καλύπτει η ηγεσία της ΛΑΕ και θα τα βρει μπροστά της…

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στηρίζει και προωθεί την ανάγκη για την κοινή δράση όλων των μαχόμενων δυνάμεων για την ανατροπή της κυβερνητικής μνημονιακής βαρβαρότητας, δυστυχώς χωρίς την αναγκαία για την περίοδο ανταπόκριση, αλλά και την πολιτική συνεργασία όλων των αντικαπιταλιστικών, αντιιμπεριαλιστικών, αντίΕΕ και αντιδιαχειριστικών δυνάμεων για μια μαζική αντικαπιταλιστική Αριστερά, για την ανατροπή της επίθεσης του κεφαλαίου, των ΕΕ-ΔΝΤ και των κυβερνήσεων τους.

Σε αυτή την λογική θα συνεχίσει με συνέπεια και σταθερότητα. Γιατί αυτό έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι και η Αριστερά.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 65.38% ( 13
Συμμετοχές )



12 σχόλια στο “Σχετικά με την παρέμβαση της ΛΑΕ Θεσσαλονίκης στην ΕΑΑΚ

  1. Ρόμπες ακομβίωτες

    Μα τι μαλώνετε βρε κουτά… αφού πάλι με τους “τραμπούκους, κρανοφόρους, του νέου ΣΥΡΙΖΑ” δε θα κατέβετε-καταγραφείτε στις φοιτ. εκλογές; Ως τότε βέβαια θα έχουν αναβαπτιστεί σε “αντικαπιταλιστές”… συνηθισμένα άλλωστε τα βαφτίσια στο αριστεροχώρι, με πρώτο διδάξαντα το ΣΥΡΙΖΑ…

    Reply
  2. arist

    Μη μασάτε με τις μαγκιες των αρασιτων μια ζωη τα ιδια. καιρος να παρουν ποδι νομιζω..

    Reply
    1. ΚΟΚΑ

      είναι τρομερό πως μπορείτε συνέχεια να γράφεται ψέμματα. Δεν πειράζει όμως η ιστορία δικαιώνει όπως και τις “προηγούμενες” φορές.

      ΥΓ: μην είστε τόσο θυμωμένοι γιατί θα μπερδευτείτε στο τέλος

      Reply
  3. εργάτης

    Οποιος χρησιμοποιεί μεθόδους τραμπουκισμών κλπ σε βάρος του κινήματος, είναι αντικομμουνιστής. είτε αφορά το ΚΚΕ, είτε μικρά γκρουπούσκουλα των 30-40 ατόμων, όπως η ΑΡΑΣ. Η ΑΡΑΣ πρέπει να εκδιωχθεί από την ΕΑΑΚ ΑΕΙ-ΤΕΙ. Είναι ανάγκη η ΕΑΑΚ να λάβει τέτια απόφαση. Επίσης, να χαίρεται η ΛΑΕ τους απατεώνες της που καλύπτει! Α, μην ξεχάσω: Μια χαρά καλύπτει η ΛΑΕ τις απατεωνίες των αντικομμουνιστών της ΑΡΑΣ, αλλά ακόμα να βγάλει ανακοίνωση αλληλεγγύης στον Π. Σωτήρη για την χυδαία επίθεση της Κωνσταντοπούλου.

    Reply
    1. Ούτε σε ξερονησια

      Αντικομμουνιστης είσαι εσύ χυδαίε ηλιθιε . Τζαμπα μαγκιές στο πληκτρολογιο και ξύλο σε κοριτσακια και από κοντά κλανιάρης. Αντε με τους μεταλλαγμενους

      Reply
      1. εργάτης

        Ξύλο σε γυυναίκες έριξαν ΚΚΕδες και ΑΡΑΣίτες. Αυτούς υπερασπίζεσαι βούρλο μίστερ ξερονήσι!

        Reply
        1. ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ

          ρε εισαι χαζος? η το παριστανεις? Τωρα που ειδαν ολοι τι εγινε στην πραγματικοτητα , τα χαφιεδιλικια να σωπασουν.

          ΚΟΤΕΣ και ΨΕΥΤΕΣ που βαρεσαν γυναικες κρυφτηκαν στις τρυπες τους. Θα πας και εσυ σιγα σιγα μην αγχωνεσαι. θα φτασουν τα νεα και σε σενα γιατι γραφεις σχολια γεματα ψεμματα. Το να αλλαζεις την πραγματικοτητα εχει και ενα οριο. Γυναικες βαρεσαν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ στη θεσσαλονικη απο “οργανωση” της ανταρσυα και εχουν καττεγγελθει ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ
          ΕΠΩΝΥΜΟ. ολα τα αλλα ειναι παραποιηση της πραγματικοτητας. ΚΟΨΕ της ΜΑΓΚΙΕΣ απο το πληκτρολογιο γιατι απο κοντα παλι πισω ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΟΥΝ. και θα εισαι για παντα εσυ και οσοι λενε ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙΑ.

          ΥΓ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΘΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ

        2. εργάτης

          ΑΝώνυμε. Οι ΑΡΑΣίτες είναι μια μικρή ομαδα των 30-40 ατόμων οι οποίοι έχουν επανειλημένως τραμπουκίσει κόσμο. Η ΛΑΕ καλύπτει αυτή την μικρή ομάδα τραμπούκων αντικομμουνιστών.

          Όποιος χτυπά/κλέβει/τραμπουκίζει κόσμο του κινήματος, είναι αντικομμουνιστής. Είτε είναι ΚΚΕ, είτε ΑΡΑΣ, είτε ό,τι άλλο θέλει.

        3. ένας

          Εργάτη (του πληκτρολογίου), μια απλή ερώτηση:
          Θα ξανακατεβείτε μαζί ΕΑΑΚ-ΑΡΕΝ-ΑΡΔΙΝ (δηλ.ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΛΑΕ-ρετάλια του ΣΥΡΙΖΑ) στις φοιτ. εκλογές όπως πέρσι;

        4. Πολ

          Οι αρασιτες ούτε 40 άτομα ειναι ούτε τραμπουκιζουν κόσμο. Όποιος βαράει όποιον έδειρε γυναικες είναι κομμουνιστής οι υπόλοιποι που δεν κάνουν κάτι είναι αυτό π λες. Κόσμος του κινήματος αυτοί δεν είναι. Φτάνουν τα χαφιεδιλικια με το ποσοι είναι που οποίος περάσει από μια μαζική διαδικασία ξέρει ότι αυτά που γράφεις είναι αστεία και επίτηδες ψέμματα. Και στην τελική αν δεν γουστάρεις τους αρασιτες προσπάθησε λίγο να πείσεις γι αυ το γτ δεν πείθεις κανέναν.

          Πάρε κανένα τηλέφωνο να σου που τι έγινε μπας και το βούλωσεις.

          Όσο για το επαναλλημενος δεν το σχολιάζω γτ τους συκοφαντες τους έχει ξεγράψει η ιστορία. Κλείσου τώρα στη μιζέρια σου και όταν ξυπνήσεις τα λέμε.

          Υγ ενημέρωστε ότι το διήμερο εαακ τελείωσε για να σταματήσουν να κρύβονται κάποιοι χαχαχα

        5. Λολος

          Ηλιθιε επειδή δεν ξέρεις οι γυναίκες που επιτεθηκαν σεξιστικα οι κνητες είναι αρασιτισες όπως και αυτές που δειραν οι ανταρσυα. Αντε με τις μλκιες σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.