.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΣΥΡΙΖΑ: Ο πρωταθλητής στο ξεκλήρισμα!


agrotesτου Δημήτρη Δεσύλλα

Tην Παρασκευή 5 Φλεβάρη στη Βουλή, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Αποστόλου, απαντώντας στην επίκαιρη επερώτηση του ΚΚΕ για τους αγρότες, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση συζητάει με τους «θεσμούς» (Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ., E.S.M.) την τροποποίηση (χειροτέρευση) και άμεση εφαρμογή του «Μητρώου Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων».

Ο κ. Αποστόλου δήλωσε ωμά, ότι από τους 750.000 αγρότες που συνολικά κάθε χρόνο υποβάλλουν αίτηση ενιαίας ενίσχυσης από την Ε.Ε., στόχος της κυβέρνησης είναι να ενταχθούν στο «Μητρώο» μόνο 275.000 «κατά κύριο επάγγελμα αγρότες», δηλαδή οι μεγαλοαγρότες και μεσαίοι αγρότες. Οι υπόλοιποι 475.000 εργατοαγρότες, αγροτοεργάτες και μικροαγρότες θα αποκλειστούν από επιδοτήσεις και ενισχύσεις και θα ξεκληριστούν. Οι «θεσμοί», φυσικά, θα συμφωνήσουν.

Οι φωστήρες του ΣΥΡΙΖΑ «δεν παίζονται»! Φιλοδοξούν να πετύχουν εκεί που, λόγω των αγροτικών μπλόκων, απέτυχαν παταγωδώς, τόσο ο Α. Παπανδρέου το 1996, όσο και ο Γ. Παπανδρέου το 2010. Είναι τόσο μεγάλη η φόρα που έχουν πάρει για να εφαρμόσουν με ζήλο τις επιταγές της Ε.Ε. και του Σόϊμπλε, που σίγουρα θα πέσουν και θα γκρεμοτσακιστούν!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.