.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συνέλευση κατοίκων στο Κοντόπευκο


kontopefkoΠρόσκληση σε συνέλευση απευθύνει στους κατοίκους του Κοντόπευκου Αγίας Παρασκευής, η Επιτροπή Κατοίκων Κοντόπευκου.

Η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στις 18:30, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κοντόπευκου (Χίου και Δραγατσανίου).

Στο κάλεσμά της η επιτροπή κατοίκων αναφέρει:

Φίλοι , Φίλες

Η νεοσύστατη επιτροπή Kατοίκων Κοντοπεύκου , πάνω στο βασικό άξονα λειτουργίας της για ενεργή συμμετοχή απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους+ες Κατοίκους, καλεί σε νέα συνέλευση για ενημέρωση , συζήτηση και οριστικοποίηση σχετικά με

• Τα αιτήματα των Κατοίκων για την υπό εξέλιξη πεζοδρόμηση & ανάπλαση (στη Χίου Ψαρρών , Πίνδου*Παπάγου ,στις διασταυρώσεις στα σχολεία, κ .α)

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με συνυπογραφή των αιτημάτων καί προώθηση τους προς συμπολίτ(ισσ)ες ,το δήμο & το δημοτικό συμβούλιο

Στη συνέχεια της συνέλευσης θα γίνει μια πρώτη αναφορά στην αντιμετώπιση του ζητήματος της κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Κοντόπευκο καί σε όποια θέματα τεθούν από τους Κατοίκους .

Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στα κοινά ζητήματα της περιοχής , απέναντι στα προβλήματα που προκαλεί η+κατά γενική ομολογία- σκληρή πολιτική που ασκείται σε όλη τη χώρα και επηρεάζει άμεσα το δήμο και τη γειτονιά όπου ζούμε !

Για να μπορούμε να χαρούμε τα πάρκα και τις πλατείες . Να κάνουμε βόλτα στους ποδηλατόδρομους με ψηλά το κεφάλι ,να χαιρετάμε τους γνωστούς μας , ελεύθεροι+ες κάποια μέρα από τη συνεχή έγνοια που προκαλούν οι αυταρχικές επιβολές ( χαρατσιών, κ.α.)

Συνέλευση την ΚΥΡΙΑΚΗ 30 /11/2014 , ΩΡΑ 18.30 στο 4ο δημοτικό σχολείο Κοντοπεύκου (Χίου και Δραγατσανίου)

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ:
ekkontop@outlook.com.gr & τηλ . 6937147527

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.