.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Συμπαράσταση στον Σάκη Παπαδόπουλο από το ΙΓΜΕ


igme725ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΒΑΑ (ΠΡΩΗΝ ΙΓΜΕ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο μας καλεί την Κυβέρνηση,  το αρμόδιο Υπουργείο και το ΔΣ της εταιρείας Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. για την άμεση επαναπρόσληψη του Σάκη Παπαδόπουλου που εργαζόταν στην Θέμις Κατασκευαστική, όπως έγινε με του υπόλοιπους 56 συναδέλφους του που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και επαναπροσλήφθηκαν με τον Νόμο Κατρούγκαλου στην εν λόγω εταιρεία.

Ο Σάκης Παπαδόπουλος τίμησε με την ανιδιοτέλεια και την εν γένει στάση του την ιδιότητα του Συνδικαλιστή αφού ως πρόεδρος του Σωματείου δε δέχτηκε την επαναπρόσληψή του το 2012 εάν δεν επέστρεφαν στη δουλειά και οι υπόλοιποι 26 εργαζόμενοι που βρίσκονταν άδικα και αναίτια σε διαθεσιμότητα, στάση που έδωσε αφορμή στην διοίκηση να ισχυρίζεται ότι έχει «παραιτηθεί» και να αρνείται σήμερα την επαναπρόσληψή του, μόνο την δική του!

Η άρνηση να επαναπροσληφθεί ο Σάκης Παπαδόπουλος συνιστά εκδικητική συνδικαλιστική δίωξη για τους αγώνες και την στάση του όλα αυτά τα χρόνια. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον το ζήτημα δεν λυθεί οι εργαζόμενοι θα έχουν τον λόγο…

Το ΔΣ

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΒΑΑ (ΠΡΩΗΝ ΙΓΜΕ)
ΣΠ. ΛΟΥΗ  1,  Γ΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ –  ΑΧΑΡΝΕΣ,  Τ.Κ. 13677
ΤΗΛ.:  213.133.7439    |    FAX: 213.133.7466    |    email: syndikatoigme@gmail.com

                                                                   Αχαρνές, 11-8-2015

Α.Π.  20/6.2

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.