.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Στάση εργασίας στο “Ερρίκος Ντυνάν”


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ»

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας, στον αγώνα των εργαζομένων στο νοσοκομείο «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ» που με αποφασιστικότητα προχωρούν σε στάση εργασίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/01/2018 από 7:00 έως 12:00 και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι συνάδελφοι στο Ντυνάν με την μαζική συμμετοχή τους στις διαδικασίες του Σωματείου τους, προτάσσουν τον ρεαλισμό του αγώνα, απορρίπτουν την υποταγή που επιδιώκει να επιβάλλει η εργοδοσία και οι μηχανισμοί της, μέσα από ψεύτικες υποσχέσεις και εκβιασμούς.

Η καταβολή όλων των οφειλομένων, η εξασφάλιση πλήρους εργασίας αορίστου χρόνου, η κατάργηση του μισθολογικού διαχωρισμού νέων και παλιών εργαζομένων, είναι αιτήματα όλου του κλάδου.

Να ανοίξουμε ενωμένοι, με αποφασιστικότητα τον δρόμο για υπογραφή υποχρεωτικών συλλογικών συμβάσεων με αυξήσεις στους μισθούς, με επαναφορά ειδικών αδειών και ωραρίων, με κατώτερο μισθό τα 751 ευρώ.

Απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση την Τετάρτη 31/1/2018 μπροστά από το κεντρικό κτήριο της Τράπεζας Πειραιώς.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

29/1/2018

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.