.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σπάει για πρώτη φορά η ομερτά της ηγεσίας της Χ.Α.


image002Ποιος διεκδικεί την έδρα του Αλεξόπουλου
Δεύτερος σε ψήφους μετά τον Αλεξόπουλο ήταν ο πραγματικός ηγέτης της Χρυσής Αυγής στον νομό, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2001 επειδή είχε ρίξει χειροβομβίδα σε τουρκικά φορτηγά

Δ.Ψ.

Η δήλωση του κ. Αλεξόπουλου ότι ανεξαρτητοποιείται, καθώς και η σημείωση ότι επιφυλάσσεται στο μέλλον να αποκαλύψει τους λόγους που τον υποχρέωσαν να καθυστερήσει την αποστασιοποίησή του, σπάει για πρώτη φορά την ομερτά της ηγεσίας της ναζιστικής οργάνωσης.

Η Χρυσή Αυγή στην αρχική της ανακοίνωση καλεί τον κ. Αλεξόπουλο να παραδώσει αμέσως την έδρα του «στα εκατομμύρια των Ελλήνων που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή». Η αλήθεια είναι ότι αν παραιτηθεί ο κ. Αλεξόπουλος την έδρα της Λάρισας καταλαμβάνει ο Δημήτριος Κολτσίδας, ο οποίος είναι ο πραγματικός αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην περιοχή.

Αυτόν εξάλλου υπέδειξε το προηγούμενο Σάββατο η ηγεσία της οργάνωσης ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας στις προσεχείς εκλογές, σε μια εκδήλωση στην οποία παρέστησαν Παναγιώταρος και Κασιδιάρης, ενώ ο Αλεξόπουλος απείχε επιδεικτικά.

Ο Δημήτριος Κολτσίδας έγινε γνωστός σ’ όλη την Ελλάδα όταν συνελήφθη τον Ιούνιο του 2001 με την κατηγορία ότι έριξε χειροβομβίδα σε δύο φορτηγά με τουρκικές πινακίδες που ήταν σταθμευμένα στο τελωνείο της Λάρισας. Οι οδηγοί, που την ώρα της επίθεσης κοιμούνταν στα οχήματά τους, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, αλλά η υπόθεση συνδέθηκε και με άλλες παρόμοιες ενέργειες στην περιοχή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών εφημερίδων, ο Κολτσίδας εντοπίστηκε χάρη στην απρονοησία του να τηλεφωνήσει από το προσωπικό του κινητό για να αναλάβει την ευθύνη της επίθεσης εκ μέρους μιας οργάνωσης-φάντασμα με το όνομα «Κατάφρακτοι».

efsyn.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Ποιος διεκδικεί την έδρα του Αλεξόπουλου

Ποιος διεκδικεί την έδρα του Αλεξόπουλου
Δεύτερος σε ψήφους μετά τον Αλεξόπουλο ήταν ο πραγματικός ηγέτης της Χρυσής Αυγής στον νομό, ο οποίος είχε συλληφθεί το 2001 επειδή είχε ρίξει χειροβομβίδα σε τουρκικά φορτηγά

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.