.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σαμαράς αντιγράφει Βορίδη (Βίντεο)


voridissamaras725Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ηγετικά στελέχη της ΝΔ στην απελπισμένη τους προσπάθεια να προσεταιριστούν χρυσαυγίτικους και γενικά ακροδεξιούς ψήφους.

Πρώτος ο “τσεκουράτος” Βορίδης πρόσφατα δήλωσε πως «με τίποτα δεν θα παραδώσει τη χώρα στους αριστερούς» γιατί οι «προγονοί» του «είχαν πάρει τα όπλα» (!!!). Τη σκυτάλη πήρε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς με παρόμοιας έμπνευσης δηλώσεις.

Προφανώς θεωρούν «προγόνους» του τους χιτλερικούς δωσίλογους ταγματαλήτες και τους ξένους καθοδηγητές και προστάτες τους, τον Σκόμπι, τον Βαν Φλιτ και άλλους.

Προκαλεί πραγματικά απορία ο τρόπος αντίδρασης των ηγεσιών ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σε δηλώσεις σαν κι αυτές.
Οι μεν αρκούνται μόνο να επαναλαμβάνουν σχεδόν απολογητικά τα ίδια που λέει κι ο … Αντώναρος περί «προσπάθειας δημιουργίας εμφυλιοπολεμικού κλίματος» κλπ.
Οι δε σιωπούν και συνεχίζουν απτόητοι την αντιπαράθεση με τους άλλους αριστερούς.
Οι ηγεσίες αυτές πρέπει να αναρωτηθούν μήπως με τη στάση τους δίνουν θάρρος στους επίδοξους Βορίδηδες.

Ο λαός και η νεολαία έχουν κριτήριο και ιστορική μνήμη.
Έχουν ήδη κατανοήσει ότι αντιλαϊκή πολιτική, μνημόνια, ευρωζώνη και ΕΕ πηγαίνουν χέρι χέρι με τον αντιδημοκρατικό ολοκληρωτισμό και τον φασισμό, άσχετα αν αυτός εκφράζεται από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής ή τις άλλες «σοβαρές» (υποτίθεται) καθεστωτικές δυνάμεις. Ότι η ανατροπή του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ελευθερία, ψωμί και δημοκρατία. Ότι με τους Βορίδηδες δεν κάνεις συζητήσεις σαλονιού, δεν «διαπραγματεύεσαι». Τους αντιπαλεύεις, όπως πάντα έκανε πάντα ο εργαζόμενος λαός μας.

Αυτό τον κόσμο και την ασυμβίβαστη αριστερά θα βρίσκουν πάντα μπροστά τους οι Βορίδηδες. Το ξέρουν και προσπαθούν να γυρίσουν τη χώρα μας στις πιο μαύρες εποχές του αντικομμουνισμού, της ανελευθερίας και των διώξεων.

Δεν θα περάσουν!

…………………………………………………………………………………………………………………..

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 90.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.