.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ για το κλείσιμο των γραφείων της ΧΑ στο Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Hrakleio3ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο – Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση» θεωρεί το κλείσιμο των γραφείων της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής στη Λ. Ηρακλείου μία πρώτη δικαίωση του αντιφασιστικού κινήματος της πόλης μας και των γύρω περιοχών.

Οι φορείς και οι κάτοικοι δώσαμε επί 2,5 χρόνια σκληρούς μαζικούς και ενωτικούς αγώνες για να καθαρίσει η πόλη μας από τα σκουπίδια της Ιστορίας, τους νεοναζί. Για να μπορεί ο κάθε μετανάστης, ο κάθε νεολαίος, ο κάθε αριστερός ή αναρχικός να κυκλοφορεί χωρίς να φοβάται για τη ζωή του. Για να μην ξαναζήσουμε τάγματα εφόδου στη γειτονιά μας.

Η Κίνησή μας, με την εμφάνιση της, έβαλε ως μία από τις προτεραιότητές της την συνέχιση του αντιφασιστικού αγώνα και το κλείσιμο των γραφείων των νεοναζί στη γειτονιά μας. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Καλούμε σε κοινή δράση όλους τους φορείς της πόλης μας και καλούμε και τη νέα δημοτική αρχή να μην επιτρέψει στους νεοναζί να ανοίξουν γραφεία σε άλλο χώρο και πολύ περισσότερο να μην τους δώσει κανένα δικαίωμα λόγου και δράσης.

ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ στους ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΟΥΤΕ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.