.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ράδιο Παντιέρα στην ERTopen 24/2: Κέντρο Αγώνα στα χέρια των εργαζομένων


ertopen725Κέντρο Αγώνα στα χέρια των σωματείων και των εργαζομένων

Η εκπομπή “Ράδιο Παντιέρα” που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTοpen, την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στις 6μμ, θα έχει ως θέμα:

«Η ανάγκη για ένα Κέντρο Αγώνα στα χέρια των σωματείων και των εργαζομένων».

Kαλεσμένοι θα είναι ο καθηγητής και πρόεδρος της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής Χρήστος Κουρνιώτης, και η εκπαιδευτικός Ντίνα Ρέππα, γραμματέας του συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ Αριστοτέλης.

Οι πρόσφατες μεγαλειώδεις απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις αγροτών και εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα έδειξαν ότι το κίνημα που έχει ξεδιπλωθεί ενάντια στην αντιασφαλιστική επέλαση της κυβέρνησης, μπορεί να επιφέρει ρήγματα και ανατροπές.

Ωστόσο πόσο εύκολο είναι να υπάρξει συνέχιση και κλιμάκωση των αγώνων;

Μπορεί το κίνημα να εμπιστευθεί τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και των …YES EE;

Μέσα από ποια όργανα μπορούν τα σωματεία και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να πάρουν την οργάνωση της πάλης στα χέρια τους;

Πόσο αναγκαίο αλλά και πόσο εφικτό είναι να συγκροτηθεί ένα μεγάλος συντονισμός σωματείων, μια μαζική «συνέλευση αγώνα» όπου όλα τα μαχόμενα τμήματα εργαζόμενων, αγροτών και νεολαίας να βλέπουν τον εαυτό τους και τα συμφέροντά τους;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα επιχειρήσει το Ράδιο Παντιέρα με τους καλεσμένους του να ανιχνεύσει και να απαντήσει.

Συντονιστείτε στην εκπομπή Ράδιο Παντιέρα από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTOpen, στους 106,7 στα FM στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Επίσης, το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

Στην δημοσιογραφική επιμέλεια και στο μικρόφωνο της εκπομπής θα είναι ο δημοσιογράφος Δημήτρης Σταμούλης.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.