.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ράδιο Παντιέρα: Αλληλεγγύη στη ΒΙΟΜΕ (Βίντεο)


xaritakis-RP725Ο Κώστας Χαριτάκης και ο Βασίλης Διαμάντης στο στούντιο της ERTopen

Κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στο ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen, μεταδίδεται η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα».

Οι μάχες για την υπεράσπιση των εργατικών και νεολαιίστικων δικαιωμάτων, οι κοινωνικοί αγώνες και η σχέση τους με την πολιτική.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, καλεσμένοι στο στούντιο ήταν ο Κώστας Χαριτάκης και ο Βασίλης Διαμάντης, από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον αγώνα της  ΒΙΟΜΕ.

Ακούστε στα βίντεο που ακολουθούν ολόκληρη την ενδιαφέρουσα εκπομπή.

diamantis-RP725Συζητάμε για τις εξελίξεις γύρω από το αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, τις κινητοποιήσεις για την αποτροπή της εκποίησής του κατά τους αλλεπάλληλους πλειστηριασμούς, τα πρόσφατα εγκαίνια του εργατικού ιατρείου, τα προϊόντα και τον τρόπο παραγωγής και διάθεσής τους, αλλά και τις προοπτικές του μεγάλου αυτού εργατικού αγώνα.

Στη διάρκεια της εκπομπής, σύντομη τηλεφωνική παρέμβαση έκανε ο Κώστας Παπαδάκης, εκ των συνηγόρων των 5 φοιτητών των οποίων ζητείται η έκδοση(!) στην Ιταλία, σχετικά με τις επικείμενες δίκες στο Εφετείο. Ακούστε την ολόκληρη εδώ: ΟΧΙ στην έκδοση των 5 -Ο Κ. Παπαδάκης στο Ράδιο Παντιέρα (Βίντεο)

Στην παρουσίαση της εκπομπής ήταν ο Νίκος Ξηρουδάκης ενώ τον ήχο ρύθμιζε ο Νίκος Παναγόπουλος.

Το πρόγραμμα της ERTopen μεταδίδεται στους 106,7 στα fm στην Αττική και διαδικτυακά στο www.ertopen.com. Αναμεταδίδεται επίσης από το ραδιοσταθμό του σωματείου εργαζομένων του Αλουμινίου στους 97,3 στη Βοιωτία, τη Φωκίδα και την Βόρεια Πελοπόννησο, καθώς και από το ραδιοσταθμό του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας στους 96,5. Στα Χανιά, μας ακούτε στους 1.134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.