.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ράδιο Παντιέρα: Έκτακτη εκπομπή για συμβασιούχους ΟΤΑ, ERTopen 6μμ


Ράδιο ΠαντιέραΣήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen, 6μμ

ERTopen, παράθυρο στην κοινωνία που αγωνίζεται!

Ο αγώνας των συμβασιούχων και «παρατασιούχων» των ΟΤΑ, είναι το θέμα της έκτακτης εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι εργαζόμενοι στον χώρο των ΟΤΑ, όπως το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Καλλιθέας Τριαντάφυλλος Τζελέπης.

Τηλεφωνική παρέμβαση θα κάνει και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δήμου Παιανίας και μέλος του ΓΣ της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Μπινιώρης.

Τη συμπαράσταση των ναυτεργατών στον αγώνα των συμβασιούχων των ΟΤΑ, θα εκφράσει τηλεφωνικά και ο πρόεδρος της ΠΕΝΕΝ Αντώνης Νταλακογεώργος.

Στο μικρόφωνο της εκπομπής, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.