.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Π. Παπανικολάου -Παρέμβαση της Αριστερής Κίνησης στη Λαϊκή του Περιστερίου


image002 (8)Με πλεονέκτημα τη διαρκή και ανελλιπή συμμετοχή στους κοινωνικούς και εργατικούς αγώνες, καθώς και την επιμονή της στην ανάδειξη των προβλημάτων που μαστίζουν το Περιστέρι εξαιτίας των πολιτικών της μνημονιακής διαχείρισης από τον εκλεκτό δήμαρχο της συγκυβέρνησης Α. Παχατουρίδη, η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου απευθύνεται μαζικά προς τους εργαζόμενους και την νεολαία ενόψει των Δημοτικών εκλογών.

Παλιά μέλη του σχήματος αλλά και άλλοι αγωνιστές που συσπειρώνονται γύρω από το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο πρωτοστατούν στις μαζικές εξορμήσεις συζήτησης και ενημέρωσης του Περιστεριώτικου λαού.

Στο Βίντεο που παραθέτουμε, από περιοδεία το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 σε λαϊκή αγορά της πόλης, παρακολουθούμε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο Δήμαρχο Π. Παπανικολάου να απευθύνει κάλεσμα ανυπακοής και να καλεί τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Π. Παπανικολάου -Παρέμβαση Αριστερής Κίνησης στη Λαϊκή Περιστερίου

Σε περιοδεία το Σάββατο 5 Απριλίου 2014, στη λαϊκή αγορά του Περιστερίου, παρακολουθούμε τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Αριστερής Κίνησης Π. Παπανικολάου να απευθύνει κάλεσμα ανυπακοής και να καλεί τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις διαδηλώσεις ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 50.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.