.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Π. Παπανικολάου: Έξω οι αστυνομικοί από τη ΜΕΘ!


Τα νοσοκομεία είναι χώροι περίθαλψης, όχι κρατικής καταστολής!

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται ένα δεκαεξάχρονο παιδί που συνελήφθη αργά χθες τη νύχτα μετά από επεισόδια και, καθώς προσπάθησε να διαφύγει ενώ οδηγείτο με χειροπέδες στη ΓΑΔΑ, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του, οι ακριβείς συνθήκες του οποίου διερευνώνται, φρουρείται ακόμα και μέσα στην Εντατική!

Το απαράδεκτο γεγονός της παρουσίας αστυνομικών φρουρών μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, καταγγέλλει με δήλωσή του ο Γ.Γ. της ΟΕΝΓΕ και εκπρόσωπος του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή, νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου μετά από παρέμβαση που έκανε η ΕΙΝΑΠ προς την διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ:

Τα νοσοκομεία είναι χώροι περίθαλψης, όχι κρατικής καταστολής

Δήλωση από Πάνο Παπανικολάου, ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, Εκπρόσωπο του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή

Δευτέρα, 18-9-17, 1μμ

Χρειάστηκε πριν λίγο να γίνει από την ΕΙΝΑΠ μετά από πρωτοβουλία του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή, παρέμβαση προς την διοίκηση του νοσοκομείου ΚΑΤ για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ της παρουσίας αστυνομικού φρουρού ΜΕΣΑ στον χώρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται (διασωληνωμένος υπό φαρμακευτική καταστολή και μηχανικό αερισμό) 16χρονος τραυματίας.

Πέρα από το προφανώς γελοίο του πράγματος (να φρουρείται ασθενής βαρέως πάσχων, διασωληνωμένος, κατεσταλμένος και μηχανικά αεριζόμενος) είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να σουλατσάρουν αστυνομικοί φρουροί μέσα στην ΜΕΘ.

Τα νοσοκομεία είναι χώροι περίθαλψης και όχι κρατικής καταστολής.

Απαιτούμε από τους Υπουργούς Υγείας κ.κ. Ξανθό και Πολάκη να μην «ποιούν την νήσσαν» αλλά να παρέμβουν άμεσα τόσο προς τον κ. Τόσκα και την ΕΛΑΣ όσο και προς τους διοικητές των νοσοκομείων ώστε να αποφεύγονται αυτά τα απαράδεκτα φαινόμενα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 6
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Π. Παπανικολάου: Έξω οι αστυνομικοί από τη ΜΕΘ!

  1. Νίκος

    Τόσκα ξεπέρασες και τους Δένδια-Κικίλια…Συλλαμβάνεις 15χρονα,κηνυγάς κοπέλες,πετάς χημικά μέσα στα οργανωμένα μπλοκ,βάζεις ασφαλίτες μέσα στα νοσοκομεία…Προκαλείς την τύχη σου.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.