.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πόσο απέχει η Μάνδρα από την Εκάλη; Α εντάξει, όλα καλά…


Π.Μ.

Μπορεί η έντονη βροχόπτωση να αποτελεί εκδήλωση ενός φυσικού φαινομένου, αλλά οι συνέπειες του είναι απολύτως ταξικές καθώς πλήττουν φυσικά μόνο τα «υπόγεια» και τους ισοπεδωμένους της κοινωνίας.

Η έλλειψη αντιπλημμυρικών και άλλων ζωτικών έργων υποδομής μαζί με τον άθλιο σχεδιασμό των εμπορευματικών και ιδιωτικών μεγάλων δρόμων καθώς και τα μπαζωμένα ρέματα και αποψιλωμένα δάση, φανερώνουν τη χρόνια κυβερνητική και κρατική αδιαφορία για τη Δυτική αλλά και όλη την Αττική. Η εξαφάνιση των φυσικών διεξόδων των νερών της βροχής κάποια στιγμή θα φώναζε παρούσα, το δε διαλυμένο μνημονιακό κράτος θα βροντοφώναζε ΑΠΩΝ!

Τι να το κάνεις το αντιπλημμυρικό έργο αλήθεια; Αυτό έχει κονόμα όταν το φτιάχνεις μόνο. Μετά τίποτα, το νερό δεν πληρώνει βλέπεις διόδια… Ενώ η ιδιωτική μοντέρνα οδός! Χρυσωρυχείο με ανεξάντλητες φλέβες τα διόδιά της και οι εμπορικοί σταθμοί της. Και ας σκυλοπνίγονται δεξιά της και αριστερά της οι άνθρωποι «κατσαρίδες»

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μοιράζει κοινωνικά … αντίδωρα εξαπάτησης των πιο φτωχών εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων, θύματα της αστικής μνημονιακής πολιτικής που συνεχίζει, η γύμνια και ανικανότητα του κράτους φορομπήχτη και υπηρέτη της “επιχειρηματικότητας”, αποκαλύπτεται ανάγλυφα.

Η Δυτική Αττική θρηνεί ήδη 15 νεκρούς, εκατοντάδες εγκλωβισμένους ανθρώπους και χιλιάδες κατεστραμμένους με τις τρομερές καταστροφές στα σπίτια τους και τις περιουσίες τους.

Οι Εκάλες φυσικά δεν κινδυνεύουν. Όλα καλά..

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Πόσο απέχει η Μάνδρα από την Εκάλη; Α εντάξει, όλα καλά…

  1. Ηλέκτρα Ε.

    Η Δούρου κάνει “μήνυση κατά παντός υπευθύνου”, υπονοώντας με το political correct λεξιλόγιό της ότι οι υπεύθυνοι θα αναζητηθούν στους προηγούμενους, περίπου μέχρι και το ’50. Κανείς έγκριτος όμως δεν της απευθύνει την ερώτηση, η δική της πολιτική που διαφοροποιείται από τις προηγούμενες καταστροφικές για όλη την Αττική. Οι κάτοικοι της Αττικής δεν θα μάθουν τίποτα για τη βιομηχανία έγκρισης Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπώσεων που έχει στηθεί προκειμένου να δίνονται αβέρτα – κουβέρτα άδειες εγκατάστασης επιβαρυντικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε όλη την Δυτική Αττική. με το επιχείρημα της “αναγκαίας ανάπτυξης” για “να βγούμε από την κρίση”. Η εισαγγελική έρευνα θα αναζητήσει ποινικές ευθύνες. Οι ευθύνες για τις περιβαλλοντοκτόνες πολιτικές υπέρ των επιχειρηματικών κεφαλαίων που εφαρμόζονται και από όλη τη σημερινή διοίκηση – κυβέρνηση, περιφέρεια, δήμους, δεν είναι ποινικές και γι αυτό εξαιρούνται της εισαγγελικής έρευνας. Οπότε όλοι τους φροντίζουν για την επικοινωνιακή τους εικόνα γιατί ξέρουν καλά ότι όχι μόνον κανείς δεν θα τους θίξει, αλλά από αύριο κιόλας θα διαγκωνίζονται μπροστά στον ΣΕΒ ποιος εξυπηρετεί καλύτερα το “νέο όραμα των επενδύσεων”.

    Reply
    1. Ανώνυμα

      ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!

      ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!

      ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 1-1-4

      Amis Go Home!!!

      ………….

      Χαιρετώ!

      1ον. Η φράση “Στην Ελλάδα Ζείς Δεν Υπάρχει Ελπίς” βγήκε τέλος δεκαετίας 40 και αρχές δεκαετίας 50! … σαν να λέμε … σήμερα!
      Όσοι ξέρουν ξέρουν!

      2ον. Το “2ον” είναι Μαθηματικοπολιτικοκοινωνική Συνάρτηση του “1ον”! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ “2ον” … Αυτά τα των τραπεζών και το εικονικό χρέος της Χώρας μας που λέει ο Daiselblum ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ήδη από την χρεωκοπία της Lehman Bruders σε Συνάρτηση με την κρατικοποιήση του χρέους που δημιούργησε η Lehman Bruders σχεδόν 7-8 μήνες μετά στην ΟΔΓ του ύψους των … 180 Δισεκατομμύρια Ε.!

      Το “Ελληνικό Χρέος” Της Αποικίας “Η ΕΛΛΑΣ” εξυπηρετεί κυρίως 3 γερμανικές τράπεζες 2 γαλλικές και 1 αμερικάνικο Investment Fonds!!!

      ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Λακεδοραγιάδικα της Αποικιοκρατούμενης Χώρας μας!

      Χαιρετούμαι! Τα Χρωματισμένα Παιδιά (… και όποιος ξέρει ξέρει)!

      Χαιρετώ ο Τζάκ!

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.