.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πρωτοβουλία Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα & κόμμα Θεσσαλονίκης


Σε σύσκεψη που οργανώθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του Κείμενου-πρόσκλησης για πρωτοβουλίες για κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα, με πρωτοβουλία που πήραν όσοι υπογράφουν από τη Θεσσαλονίκη και άλλοι αγωνιστές που παρακολουθούν την προσπάθεια, αποφασίστηκε η συγκρότηση «Πρωτοβουλίας Διαλόγου για ένα σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα Θεσσαλονίκης».

Η Πρωτοβουλία Διαλόγου συντονίζει τα βήματά της με τις αντίστοιχες στην Αθήνα και αλλού, θα στηρίξει και θα αξιοποίησει την προεργασία που παρουσιάζεται στην σχετική ιστοσελίδα https://neoprogrammakomma.home.blog και θα προετοιμάσει τη συμμετοχή της στην πανελλαδική διαδικασία που προγραμματίζεται για το Μάρτιο του 2020.

Σε αυτό το πλαίσιο συγκροτήθηκε συντονιστική επιτροπή που θα οργανώσει την πλατιά απεύθυνση για τη συνυπογραφή του Κειμένου-πρόσκλησης και τη διεύρυνση της προσπάθειας στην Β. Ελλάδα.

Στις 9/2 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέλευση για την παρουσίαση της πρωτοβουλίας στη Θεσσαλονίκη, τον προγραμματισμό και το χρονοδιάγραμμα, ενώ θα εκλεγεί και η αντιπροσωπεία για την πανελλαδική συνέλευση-συνάντηση του Μάρτη.

Για την «Πρωτοβουλία Διαλόγου»
Η Συντονιστική Επιτροπή, Θεσσαλονίκη 22.01.2020

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.56% ( 9
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Πρωτοβουλία Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα & κόμμα Θεσσαλονίκης

  1. Ανώνυμος

    η Πρωτοβουλία της Πρωτοβουλίας για την Πρωτοβουλία.
    καταλάβαμε

    Reply
  2. ΑΩ

    Θετική είδηση, ελπίζουμε να προχωρήσει και σε άλλες πόλεις.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.