.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


“Ποτέ δουλειά την Κυριακή” – παρέμβαση στο AthensMetroMall στον Αγιο Δημήτριο από το “Συντονιστικό Δράσης”


Εξορμήσεις του "Συντονιστικού Δράσης" στα εμπορικά καταστήματαΤο απόγευμα της Παρασκευής 7/3 πραγματοποιήθηκε στο AthensMetroMall στον Αγιο Δημήτριο μια από τις προγραμματισμένες κεντρικές παρεμβάσεις του Συντονιστικού Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και στα «απελευθερωμένα» ωράρια. Η παρέμβαση ξεκίνησε λίγο μετά τις 6μμ και διήρκησε για πάνω από μια ώρα με μαζικό μοίρασμα κειμένων στους εργαζόμενους και στο καταναλωτικό κοινό εντός του εμπορικού κέντρου (από τα μαγαζιά του 4ου ορόφου μέχρι αυτά του υπογείου). Ταυτόχρονα γινόταν παρέμβαση και στην κεντρική είσοδο (επί της Βουλιαγμένης) με πανό, μοίρασμα κειμένων και ενημέρωση μέσω ντουντούκας. Στο τέλος της παρέμβασης οι συμμετέχοντες στο Συντονιστικό Δράσης ανανέωσαν το ραντεβού για τις επόμενες προγραμματισμένες δράσεις και συντονιστικές συνελεύσεις.

Το κείμενο του Συντονιστικού Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και στα «απελευθερωμένα» ωράρια βρίσκεται εδώ

[γενική ενημέρωση για το Συντονιστικό Δράσης > εδώ κι εδώ:

Μια μέρα πριν το Συντονιστικό Δράσης προχώρησε σε μαζικό μοίρασμα και αφισοκόλληση στο Praktiker, στο JUMBO, στον Κωτσόβολο και στο Leroy Merlin που βρίσκονται επί της Πειραιώς.

Εξορμήσεις του "Συντονιστικού Δράσης" στα εμπορικά καταστήματα

Τέλος, η αφίσα του Συντονιστικού Δράσης κολλιέται ήδη σε αρκετές γειτονιές και σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου και της περιφέρειας της Αθήνας.

* επόμενη συντονιστική συνέλευση του Συντονιστικού Δράσης: Τρίτη 18/3 στις 6.30μμ στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής (Λόντου 6, Εξάρχεια) / για επικοινωνία: syntonistiko_drasis@espiv.net

Πηγή:bookworker.wordpress.com

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.