.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πολυτεχνείο τότε και τώρα: Ά. Χάγιος – Κ. Βλάχας συζητούν με το Β. Ταλαμάγκα (Βίντεο)


xagios-vlachasΑνήμερα στην επέτειο των 42 χρόνων από την εξέγερση του Νοέμβρη του ’73, ο Άγγελος Χάγιος και ο φοιτητής του Πολυτεχνείου Κώστας Βλάχας, μετά τη συμμετοχή τους στην πορεία μετέβησαν στα στούντιο του τηλεοπτικού καναλιού sbc.

Προσκεκλημένοι στην εκπομπή “Πολιτικοί και Οικονομία”, είχαν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με το δημοσιογράφο Βασίλη Ταλαμάγκα.

Με άξονα τις καίριες πολιτικές ερωτήσεις του Β. Ταλαμάγκα, ο Άγγελος Χάγιος και ο Κώστας Βλάχας σχολιάζουν την πολιτική επικαιρότητα, μιλούν για τις συνθήκες του ’73 σε σχέση με σήμερα, συζητούν για την ενότητα της αριστεράς, για το τι σηματοδοτεί και ποιούς περιλαμβάνει σήμερα αυτός ο όρος, καθώς και για πολλά και ενδιαφέροντα άλλα…

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 77.50% ( 4
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Πολυτεχνείο τότε και τώρα: Ά. Χάγιος – Κ. Βλάχας συζητούν με το Β. Ταλαμάγκα (Βίντεο)

  1. Ο άλλος Βασίλης

    Επειδή ο Χάγιος μίλησε και για τη Λιβύη και τον Καντάφι, θα του υπενθύμιζα τα ρεπορτάζ και τα άρθρα του συντρόφου του στο ΝΑΡ, του Π. Παπακωνσταντίνου τις ημέρες που οι ιμπεριαλιστές έκαναν επέμβαση και έβαζαν στη θέση του τους σημερινούς κατσαπλιάδες.Τόσο πολύ είχε ενθουσιαστεί ο Πέτρος, που χαρακτήριζε την επέμβαση “επανάσταση”!
    Χαρακτήριζε μάλιστα το ΚΚΕ “αυτιστικό” που τότε είχε κάνει και διαδήλωση ενάντια στην επέμβαση!
    Αλλά θα μου πει κανείς, άλλος ο “Πίπης” κι άλλος ο Χάγιος. Τελικά όμως, υπάρχει κάποιο θέμα στο οποίο, εκεί στο ΝΑΡ, να έχουν ενιαία θέση?

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.