.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πληρωμένοι μπράβοι κατά της απεργίας στα Γιάννενα


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την εργοδοσία των σούπερ μάρκετ Market In για την προσπάθεια βίαιη καταστολή της απεργιακής περιφρούρησης σήμερα το πρωί στα Γιάννενα.

Σήμερα, τη μέρα της πανεργατικής απεργίας, και μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, απεργοί και συνδικαλιστές που συγκεντρώθηκαν έξω από το σούπερ μάρκετ Market In στα Γιάννενα για να περιφρουρήσουν την απεργία, αντιμετώπισαν ξύλο και προπηλακισμούς από επαγγελματίες μπράβους!

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες φορές η εργοδοσία των Market In είχε καλέσει για περιφρούρηση την αστυνομία, η οποία είχε προβεί σε συλλήψεις, ακόμη και του προέδρου του Εργατικού Κέντρου, ενώ με την πίεση της εργοδοσίας έχουν ασκηθεί και διώξεις σε απεργούς και συνδικαλιστές. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και αυτή τη φορά προσέλαβε επαγγελματίες μποξέρ, πορτιέρηδες και “φουσκωτούς” για να εμποδίσει τους απεργούς. Φαίνεται μάλιστα ότι προσέλαβε και “επαγγελματίες” εκτός Ιωαννίνων.

Σε πείσμα της εργοδοσίας και των έμμισθων μπράβων της, η απεργιακή συγκέντρωση είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, έξω από το σούπερ μάρκετ.
Καταγγέλλουμε την εργοδοσία του Market In για τις απολύσεις εργαζομένων και την προσπάθεια καταστολής των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δεν μας πτοούν. Κάθε φορά θα μας βρίσκουν πιο δυναμικά μπροστά τους.
Κάτω τα χέρια από τα σωματεία, κάτω τα χέρια από την απεργία

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.