.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Παγκοσμιοποίηση ή εθνικισμός; Σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen


Ράδιο ΠαντιέραΠαγκοσμιοποίηση ή εθνικισμός; Το δίλημμα και η υπέρβασή του
Σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα»

……………..

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Παγκοσμιοποίηση ή εθνικισμός; Ένα δίλημμα που με διάφορες μορφές εμφανίζεται κατά καιρούς στο προσκήνιο.

Το ανέδειξαν τόσο οι πρόσφατες προεδρικές εκλογές στη Γαλλία, όσο και σειρά  πρόσφατων άλλων γεγονότων, όπως η εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ ή το Brexit.

Αυτό το δίλημμα, που αναδύεται μεν από το χώρο της ιδεολογίας αλλά ο τρόπος απάντησης σε αυτό έχει ορατά και πολύ υλικά πολιτικά αποτελέσματα, θα απασχολήσει την εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Καλεσμένος στο στούντιο, ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος, διδάκτωρ Φιλοσοφίας, αρθρογράφος της εφημερίδας ΠΡΙΝ και μέλος της Σ.Ε. του περιοδικού «Τετράδια Μαρξισμού».

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.