.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πάνος Παπανικολάου: Τροϊκανή ιατρική στα επείγοντα


P.Papanikolau - PantieraΜέχρι και την τελευταία στιγμή πριν εγκαταλείψουν τους υπουργικούς και διοικητικούς τους θώκους, τα στελέχη της μνημονιακής συγκυβέρνησης, συνεχίζουν το καταστροφικό και εγκληματικό τους έργο – αυτή τη φορά αναστατώνοντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων – αφού προσπαθούν να εισάγουν στα επείγοντα περιστατικά την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Αυτό κατήγγειλε σε συνέντευξή στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο Πάνος Παπανικολάου, επιμελητής νευροχειρουργός στο νοσοκομείο της Νίκαιας και μέλος του Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ.

“Οι άνθρωποι είναι από άλλο πλανήτη, θέλουν να αφήσουμε τους ασθενείς και να ασχοληθούμε με τη γραφειοκρατία τους”. τόνισε για να καταλήξει:

«Κάνω έκκληση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων Γρηγοράκος και Βορίδης και κατεπειγόντως να ανακαλέσουν αυτό το αίσχος και να αφήσουν τους ελάχιστους γιατρούς και νοσηλευτές που έχουν μείνει, στη γενική εφημερία τουλάχιστον, να ασχολούνται με τον ασθενή, με το επείγον περιστατικό κι όχι με τις γραφειοκρατικές ανοησίες που τους επιβάλλει το τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας που είναι εγκατεστημένο μέσα στο υπουργείο Υγείας”».

Δείτε το βίντεο με την παρέμβαση του Π. Παπανικολάου «Στο Κόκκινο»

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.00% ( 5
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.