.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στην απεργία ενάντια στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» του… ΣΥΡΙΖΑ!


Πρόταση για πανό στη συγκέντρωση των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόταση για πανό στη συγκέντρωση των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ

Σε συμμετοχή των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων και νέων στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πέμπτης, ενάντια στις «αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» καλεί ο… ΣΥΡΙΖΑ!

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο πολιτικής αλητείας, την ίδια στιγμή που ξεθεμελιώνει ό,τι έχει απομείνει από τα δικαιώματα των εργαζομένων και των νέων το κυβερνών κόμμα καλεί σε αγώνα «για τα δικαιώματά μας στην εργασία, στην ασφάλιση και την αξιοπρεπή διαβίωση»!

“Οι αγώνες απέναντι στις αντιλαϊκές, ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές συνεχίζονται ακόμα πιο δυναμικά. Διεκδικούμε τα θεμελιώδη δικαιώματά μας στην εργασία, την ουσιαστική επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, τη διατήρηση του κοινωνικού και αναδιανεμητικού χαρακτήρα της Ασφάλισης, την προστασία της πρώτης κατοικίας, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, υγεία και παιδεία για όλους.

Σήμερα, εν μέσω διαπραγματεύσεων, τα αιτήματα των εργαζομένων και συνολικά η εργατική κινητοποίηση, αποκτούν ιδιαίτερη κρισιμότητα που θα πρέπει να αξιοποιηθεί ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τους εκβιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας.

Οι αγώνες για εργασιακά δικαιώματα, αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, οι αγώνες για την υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών, κεκτημένων και αναγκών ενάντια στην κερδοσκοπία, όχι μόνο δεν αναστέλλονται αλλά συνεχίζονται”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ξανά, την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα.

Μετά τις «συγκεντρώσεις αξιοπρέπειας», χωρίς αντικυβερνητικό στίγμα, που λίγους μήνες αργότερα κατέληξαν στην τραγωδία – για τον κόσμο της εργασίας – του τρίτου μνημονίου, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί ξανά να υποκριθεί ότι έχει την ενεργητική στήριξη των εργαζομένων.

Αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για φάρσα: μόνο γέλιο και τρολάρισμα στα social media έχει προκαλέσει το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για αγώνα ενάντια στον… ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση ΕΔΩ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί στην απεργία ενάντια στις «ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές» του… ΣΥΡΙΖΑ!

  1. ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ

    … και ο “δικομματιαμός” … καλά κρατεί: ΣΥΡΙΖΑ vs ΣΥΡΙΖΑ!

    Όταν η πολιτική σου ιδεολογία “παίζει” μόνη της στο … κοινωνικό γήπεδο, έχει μόνο ΜΙΑ πιθανότητα: να κερδίσει (ως ΣΥΡΙΖΑ) ή να χάσει (ως ΣΥΡΙΖΑ)! Αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, κερδισμένος ο ΣΥΡΙΖΑ θάναι!! Αν κερδίσει όμως ο ΣΥΡΙΖΑ, κερδισμένος πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ θάναι!! Παλιά λέγαμε: “Έξυπνο πουλί ο … βάτραχος”!!!!!!!!!

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.