.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο ΣΥΡΙΖΑ διάλυσε το Κατειλημμένο Κοινωνικό Κέντρο «Κένταυρος»


11830665_487106111446642_1617122256_nΟι αριστερές μπουλντόζες γκρεμίζουν πιο αποτελεσματικά απ’ τις δεξιές.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες οι μπουλντόζες του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας, μπήκαν σήμερα τα ξημερώματα και κατεδάφισαν την κατάληψη «Κένταυρος» που είχε στηθεί με πολύ προσωπική δουλειά από άτομα του αντεξουσιαστικού χώρου και απ’ όπου εφορμούσαν τον τελευταίο καιρό δράσεις αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες στο Πεδίον του Άρεως αλλά και για άλλα θέματα. Πρώτη φορά αριστερά αντανακλαστικά καταστολής, σε όλα τα επίπεδα που θα ξεγελούσαν ακόμα και το πιο έμπειρο μάτι για την εξόχως φασιστική τους προέλευση.

Kentauros 1Kentauros 2

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας εξέδωσε το ακόλουθο Δελτίο Τύπου για να δικαιολογήσει την καταστροφή ενός Κοινωνικού Κέντρου.(Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος είναι ΣΥΡΙΖΑίος)

Το δελτίο τύπου:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ «ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ»

Συνεργεία του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προέβησαν σήμερα το πρωί σε κατεδάφιση του αναψυκτηρίου «Κένταυρος» στην περιοχή της λίμνης εντός του Άλσους. Πρόκειται για κτίσμα που είχε κατασκευαστεί σε μικρότερες διαστάσεις τη δεκαετία του ’60, επεκτάθηκε διαδοχικά χωρίς καμία αδειοδότηση και παρέμενε κλειστό από το 2011 ως αυθαίρετο. Η απόφαση για την κατεδάφιση του Κενταύρου εκκρεμούσε από το 2011, ενώ η δημοτική αρχή είχε προβεί σε ανακοίνωση για την κατεδάφιση του «Κεντάυρου» ήδη από το Μάρτιο.

Το ερχόμενο φθινόπωρο ο χώρος του Κενταύρου θα αναδασωθεί, ενώ θα αναζητηθεί νέος χώρος εντός του Άλσους, σε συνεννόηση με τη Δασική υπηρεσία, για την ανέγερση και λειτουργία δημοτικού αναψυκτηρίου. Τέλος, ύστερα από την κατεδάφιση και των «Ρώσικων» πριν λίγους μήνες, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες στην κατεδάφιση και την απομάκρυνση όλων των αυθαίρετων κτισμάτων εντός του Άλσους.

Πηγή:kollectnews και “Δρομογράφος”

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.