.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Σημίτης βρήκε φάρμακο για το δάκο της Ελιάς


 Η απόφαση του Σταύρου να κατέβει στις εκλογές αναμένεται να τύχει ισχυρής στήριξης συγκρότημα ΛαμπράκηΜετά το ναυάγιο της Ελιάς και τις εν εξελίξει ζυμώσεις στο χώρο της «κεντροαριστεράς» ο Κώστας Σημίτης με το Σταύρο Ψυχάρη προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, χωρίς να χρονοτριβούν.

Όπως μετέδωσαν τα ΜΜΕ του Συγκροτήματος Λαμπράκη (τυχαίο;), ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης προχωρεί στην ίδρυση πολιτικού φορέα ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Η αναγνωρισιμότητα του Σταύρου Θεοδωράκη από την πολυετή παρουσία του στους τηλεοπτικούς δέκτες, το απολιτίκ – κίβδηλο αντισυστημικό προφίλ του και ο εξασφαλισμένος δίαυλος επικοινωνίας με το εκλογικό σώμα μέσω της ιστοσελίδας του αλλά και των Μέσων του συγκροτήματος Λαμπράκη που σπεύδει να αγκαλιάσει την προσπάθεια μετά το φιάσκο των 58 αποτελούν ως φαίνεται τις βάσεις των ευσεβών πόθων Σημίτη – Ψυχάρη.

Εξάλλου είναι γνωστή η καλή σχέση που διατηρεί ο δημοσιογράφος με το «εκσυχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη. Ακόμα καλύτερες είναι αυτές με τον Σταύρο Ψυχάρη…

Πηγή:koutipandoras.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.