.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο ΣΕΒΕ… εξάγει “κοινωνικό αυτοματισμό”


SEVE

Την εργολαβία του περιβόητου… «κοινωνικού αυτοματισμού» ανέλαβε ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας συνδράμοντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε μια κρίσιμη φάση, με τους αγώνες της φτωχομεσαίας αγροτιάς να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Οι παρατεταμένες απεργιακές κινητοποιήσεις των αγροτών αρχίζουν πλέον να δημιουργούν σημαντικά προβλήματα στην προμήθεια πρώτων υλών και στη διακίνηση προϊόντων στο εσωτερικό και προς το εξωτερικό, ειδικότερα δε στις παραγωγικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας» σημείωσε σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΕΒΕ. Μάλιστα, έσπευσε να «τραβήξει το αυτί» των αγωνιζόμενων αγροτών «συμβουλεύοντάς» τους ότι «το κλείσιμο των εθνικών οδών και των συνοριακών σταθμών είναι αυτοκαταστροφικό, καθώς προκαλούνται σημαντικές ζημίες σε άλλες κοινωνικές ομάδες, στην οικονομία, στις εξαγωγές, στην απασχόληση, στην αξιοπιστία της χώρας».

Οι εκπρόσωποι των εξαγωγέων βιομηχάνων διαλαλούν ως άλλοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι αλλά και ως φερέφωνα των τοκογλύφων δανειστών ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ ότι «κάθε διαμαρτυρία είναι αδιέξοδη», ζητώντας παράλληλα «συγκεκριμένες ρεαλιστικές θέσεις για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου να εξοικονομηθούν τα 1,8 δισ. ευρώ και να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση»! Τσίπρας, Δραγασάκης, ΣΕΒΕ όλοι συμφωνούν υπέρ της «αξιολόγησης»…

Το εγχώριο κεφάλαιο είναι ταγμένο με νύχια και με δόντια υπέρ της εφαρμοζόμενης σαρωτικής αντεργατικής πολιτικής τόσο από τους πρώην κυβερνώντες, όσο και από τη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί αυτή η ταξική πολιτική προασπίζεται τα συμφέροντά του, και ανοίγει δρόμους για νέες ληστρικές επιθέσεις σε βάρος του κόσμου της εργασίας, για ακόμα πιο ανελέητη εκμετάλλευσή του.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.