.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


“Ο Κ. Μπακογιάννης δεν έδειξε καμιά ενόχληση όταν αποφυλακίστηκαν Καλαμπόκες, Ρουπακιάδες, Παττακοί…”


Ο Διονύσης Τεμπονέρας απαντά στον Κώστα Μπακογιάννη για τις δηλώσεις του για τον Κουφοντίνα

Με ανάρτησή του στο facebook o γιος του Νίκου, Διονύσης Τεμπονέρας, απαντάει σε συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη με αφορμή την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η ανάρτηση του Διονύση Τεμπονέρα στο facebook αναφέρει:

Φοβάμαι ότι θα χρειαστεί να πάω και σε μια άλλη κηδεία θύματος» δήλωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την 48ωρη άδεια του Δ. Κουφοντίνα.

Ξεχνά προφανώς ότι και εμείς πήγαμε σε κηδείες. Και είδαμε μάλιστα τους πολιτικούς του συνδοιπόρους, ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Τεμπονέρα και τόσων άλλων, όλα αυτά τα χρόνια, να φροντίζουν οι φονιάδες – οι κάθε λογής Καλαμπόκες, Ρουπακιάδες, Παττακοί – να αποκαθίστανται σε θέσεις Τραπεζών, να παρελαύνουν αμετανόητοι στα κανάλια και στη βουλή και να απολαμβάνουν την θαλπωρή της κατοικίας τους, κόντρα στο κοινό αίσθημα της κοινωνίας.

Δεν έδειξε ο ίδιος και η οικογένεια του την ίδια ενόχληση ούτε για την αποφυλάκιση Καλαμπόκα μόλις 7 χρόνια μετά τη δολοφονία, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση Ρουπακιά, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση των λοιπών μελών της Χρυσής Αυγής, ούτε όμως και παλιότερα για την αποφυλάκιση Παττακού.

Δεν βρήκαν μια λέξη να αρθρώσουν οι δήθεν υπερασπιστές της νομιμότητας, αλλά δύο μέρες τώρα εκμεταλλεύονται πολιτικά τους νεκρούς τους, για να ξεπλύνουν τα ανομήματα της εμπλοκής τους στο σκάνδαλο της Siemens που είναι σε εξέλιξη και στα Paradise Papers, στρέφοντας άλλου την προσοχή της κοινής γνώμης.

Ο ίδιος στην τοξική και νεοφιλελέυθερη σκέψη του προφανώς δεν έχει βρει ούτε τη στοιχειώδη ισορροπία που εμπεριέχει η αστική δημοκρατία. Εκείνης που επιβάλλει η συμπεριφορά μιας οργανωμένης κοινωνίας σε ανθρώπους που χρεώνονται την ευθύνη των πράξεων τους, να μην είναι εκδικητική, αλλά να προτάσσει τον ανθρωπισμό. Εκείνης που δεν αντιμετωπίζει τον άνθρωπο ως αιώνιο εγκληματία και του παρέχει στοιχειώδη δικαιώματα που παρέχονται από το νόμο.

Δεν είμαστε ίδιοι κ. Περιφερειάρχη. Δεν θα είμαστε ποτέ…

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 9
Συμμετοχές )



8 σχόλια στο ““Ο Κ. Μπακογιάννης δεν έδειξε καμιά ενόχληση όταν αποφυλακίστηκαν Καλαμπόκες, Ρουπακιάδες, Παττακοί…”

  1. ενας

    Κανάν άλλο “γυιό” της αστικής τάξης έχουμε;

    Reply
    1. μέλος του ΝΑΡ

      Διαφωνείς κάπου με τα λεγόμενα του γυιου του νικου τεμπονερα; για πες

      Reply
      1. ένας

        Δεν είναι “γυιός” του Ν. Τεμπονέρα, εκτός και αν ο Ν. Τ. ήταν στέλεχος του τΣύριζα μαι μάλιστα μετά την 20/9/2015!
        Είνα γυιός της αστικής τάξης και δεν με ενδιαφέρει καν τι λέει.
        Πόσο μάλλον οι δικομματικές “κόντρες” και λοιπές υποκρισίες αυτού του χώρου.
        Να τον χαίρεσαι, στον χαρίζω!

        Reply
        1. Μιχάλης

          Ανήκει στην αστική τάξη ο γιος του δολοφονημένου καθηγητή αγωνιστή που τον δολοφόνησαν οι τραμπούκοι της αστικής τάξης γιατί στάθηκε αλληλέγγυος στους μαθητές του.
          Το τρικυμία εν κρανίο είναι πολύ φτωχό για να περιγράψει την κατάντια του σχολίου που προέρχεται, προφανώς, από τους βαθείς διαδρόμους του ιερου άβατου του περισσού.
          Και εις ανώτερα παιδιά. Όχι μόνο ένα δεκανίκι στην ντόπια μεγαλοαστική μαφιόζικη μεγαλοαστική τάξη. Πολλά. Όσα περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Η στήριξη της αστικής νομιμότητας από το κ(ορ)κ(ον)ε, στα “καλύτερά” του….

        2. lathranagnostis

          Άμα είναι μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τι είναι? Στην καλύτερη περίπτωση, ανήκει στο πολιτικό προσωπικό της αστικής τάξης.

        3. μία

          Σ……χε πουθενά του ΚΚΕ…… Είσαστε εξαφανισμένοι από τους εργατολαϊκούς αγώνες εδω και χρόνια (μόνο αυτού; που ελέγχετε κομματικά γουστάρετε) και μιλάς πουθενά….

  2. θεοδωρος Σαμιωτακης

    Οι κκεδες παθαινουν αλλεργια με το όνομα τεμπονέρας.Γενικά στις καταλήψεις τότε ήταν άφαντοι κ όποτε εμφανίζονταν ήταν για να μας στείλουν σπίτια μας.Ξέρω θα αρχίσουν τις παπάρες οτι”τότε ήταν ο ενιαίος συν κλπ”.Η ομάδα γράψα τότε είχε μαχητικότερη στάση .Η μεγάλη πλάκα είναι οτι ακόμα κ οι λαμογοπασόκοι(που θελαν να πέσει ο μητσοτακης για να πάρουν την κουτάλα) ήταν μαχητικότεροι από αυτους του ενιαιου συν.Κατα την ιστορια λοιπόν που (ξανα) γραφει το κκε από όπου ήταν απόντες είναι σαν να μην έγινε τίποτα.Αρα ποιος Τεμπονέρας;

    Reply
  3. ΤΤΤ

    Πεσ μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι”2/8/2015…Το παρών έδωσε στη συνεδρίαση της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Διονύσης Τεμπονέρας ο γιος του δολοφονηθέντος Καθηγήτη Μαθηματικών Νίκου Τεμπονέρα.
    Ο νεαρός Δικηγόρος που εκτός από τους επαγγελματικούς δεσμούς που τον συνδέουν με τον γνωστό εργατολόγο και αντιπρόεδρο της Βουλής Αλέξη Μητρόπουλο, έχουν σύμφωνα με πληροφορίες αναπτύξει και προσωπικές σχέσεις.
    Μάλιστα χθες ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τους δυο άνδρες να κάθονται δίπλα – δίπλα στην αίθουσα της συνεδρίασης και να παρακολουθούν με ιδαίτερη προσήλωση την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
    Ο Αλέξης Μητρόπουλος για πολλούς θεωρείται, ως ο “υπεύθυνος’ για την ενεργό συμμετοχή του Πατρινού Διονύση Τεμπονέρα στην πολιτική και τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα χαρακτηρίζεται ως “μέντορας” του τόσο στην Δικηγορία όσο και στην πολιτικη…”

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.