.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Θ. Καμπαγιάννης για τη δίκη της ΧΑ “στο κόκκινο” (Βίντεο)


kampagiannis725Εξαιρετικά αποκαλυπτικός ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, συνομιλεί το Σάββατο 5/12/2015 στο ραδιοσταθμό “στο κόκκινο” με το δημοσιογράφο Διονύση Ελευθεράτο.

“Οι μάρτυρες είναι πλέον καταπέλτες, με τις μαρτυρίες τους κατεδαφίζουν την υπερασπιστική γραμμή των χρυσαυγιτών”, ανέφερε μεταξύ άλλων. “Είχανε στήσει ενέδρα οι χρυσαυγίτες, έβγαιναν άτομα μέχρι και από κάδους για να κόψουνε το δρόμο της διαφυγής στον Παύλο Φύσσα και στο τέλος, στην κορύφωση αυτής της επίθεσης, έρχεται ο Ρουπακιάς και μαχαιρώνει τον Παύλο Φύσσα”.

Αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν την Πολιτική Αγωγή σε αποχώρηση από τη δίκη, θυμίζοντας επίσης ότι η δίκη ξεκίνησε, στις 20 Απριλίου, με ξυλοδαρμούς μαρτύρων.

“Το βράδυ της 17ης Σεπτέμβρη στην Παναγή Τσαλδάρη, υπήρχε το κράτος της Χρυσής Αυγής. Το κράτος της Ελληνικής Δημοκρατίας, είχε παρκάρει τις μηχανές του και παρακολουθούσε τους χρυσαυγίτες να επιτίθενται σε μία ομάδα ανυπεράσπιστων παιδιών και να δολοφονούν τον Παύλο Φύσσα”, ανέφερε σε άλλο σημείο.

“Οι αστυνομικοί κινήθηκαν πρώτα εναντίον του Φύσσα και μετά, κατόπιν υπόδειξης του Φύσσα, κινήθηκαν κατά του Ρουπακιά. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ποτέ δεν έβαλαν χειροπέδες στον Ρουπακιά, ούτε καν περισυνέλεξαν το μαχαίρι, το βασικό πειστήριο του εγκλήματος”. “Ο αστυνομικός του περιπολικού που μάζεψε το μαχαίρι, δεν κλήθηκε ποτέ στο ΑΤ Κερατσινίου και στη ΓΑΔΑ προκειμένου να καταθέσει, ενώ ήξερε το εξής συντριπτικό, ότι ο Ρουπακιάς μέσα στο περιπολικό τού είπε ‘είμαι δικός σας, είμαι της Χρυσής Αυγής'”

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί, ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.