.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Άγγελος Χάγιος στην ertopen -18/9/15 (Βίντεο)


AX-ertopenΤο βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου 2015, η Μαρία Παπαγεωργίου και ο Ανδρέας Στασινόπουλος φιλοξένησαν στο στούντιο της ertopen και στην εκπομπή «Με χωρίς πατρίδα», το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Άγγελο Χάγιο.

Είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, στη διάρκεια της οποίας ο Ά. Χάγιος απάντησε και σε ερωτήσεις ακροατών που είχαν συγκεντρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα ή έρχονταν στο στούντιο στη διάρκεια της εκπομπής.

Εκτός από τον αγώνα της ΕΡΤ, η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, περιστράφηκε και στις μεθαυριανές εκλογές, τη συμμετοχή σ’ αυτές της εκλογικής συνεργασίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  με το ΕΕΚ & ανένταχτους αγωνιστές και ανένταχτες αγωνίστριες, με το βλέμμα όμως στις μετεκλογικές εξελίξεις στην πολιτική σκηνή, την κοινωνία και την αριστερά.

Λόγω της ημέρας –επέτειος της δολοφονίας του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα- έγινε εκτενής αναφορά στη ΧΑ και την πρόσφατη ανάληψη της πολιτικής ευθύνης για τη δολοφονία από τον Μιχαλολιάκο.

Ο Ά. Χάγιος όμως, απαντώντας σε ερωτήματα, μίλησε και για πολλά άλλα: για τις δημοσκοπήσεις, τις διασπάσεις στην αριστερά, για «το δικό μας, ανακλητό κοινοβούλιο», για τις ενωτικές πρωτοβουλίες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα κοινωνικά και πολιτικά μέτωπα της επόμενης ημέρας.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή στα βίντεο που ακολουθούν.

Μέρος Α:

 

Μέρος Β:

 

Μπορείτε να δείτε και το βίντεο της εκπομπής με τη μουσική, εδώ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.