.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ξανά στα δικαστήρια η δημοσιογράφος Εύα Μαυρογένη


Στις 6 Φεβρουαρίου 2017, η δίκη της δημοσιογράφου Εύας Μαυρογένη και των έξι αλληλέγγυων είχε πάρει αναβολή  για τις 16/10/2017 λόγω λήξης του ωραρίου.

Αύριο, η δίκη προφανώς δεν θα γίνει, λόγω της αποχής των δικηγόρων

ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ… Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΥΑ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ …ΕΚΑΝΕ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΤΗΣ ΕΡΤ

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Εύα Μαυρογένη και άλλοι έξι αλληλέγγυοι πολίτες  στον αγώνα κατά του «μαύρου» που επιχείρησε να επιβάλει η κυβέρνηση στη δημόσια ραδιοτηλεόραση πριν απο 4 χρόνια, δικάζονται  τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Η συνάδελφος οδηγείται στο εδώλιο μετά από μήνυση του τότε διαχειριστή της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη για δήθεν δολιοφθορές και άλλες κατηγορίες, επειδή απλώς έκανε τη δουλειά της, καλύπτοντας σε ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο και την Τηλεόραση της  – τότε –  ελεύθερης  ΕΡΤ, την ΕΙΡΗΝΙΚΗ διαμαρτυρία, που οργανώθηκε τον  Αύγουστο  του 2013 κάτω από τις αφύλακτες κεραίες εκπομπής του Υμηττού, για τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, η οποία διέτασσε την επαναφορά του ραδιοτηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ…, αλλά  στον  αγώνα  για την  αποτύπωση  της  είδησης  και  της  απροκάλυπτης  αλήθειας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.