.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ν. Μπογιόπουλος για την εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια (Βίντεο)


Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί, ένα μέρος από όσα είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος την Παρασκευή 28 Απριλίου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, για τη συγκέντρωση που πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την προηγουμένη μέρα, Πέμπτη 27/4 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής που έχουν στον Real fm ο Ν. Μπογιόπουλος με τον Μ. Κοττάκη.

Η συγκέντρωση είχε τίτλο «Ο αγώνας για δημοκρατικές ελευθερίες και δημόσιους χώρους ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα».

Όπως είναι γνωστό, η συγκέντρωση αυτή στοχοποιήθηκε και έγινε -ανεπιτυχής- απόπειρα διάλυσής της με τραμπουκισμούς, φθορές στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, όπου διεξαγόταν, κ.ά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, στη διάρκεια πορείας που πραγματοποίησαν οι συγκεντρωμένοι, εkδηλώθηκε επίθεση εναντίον τους με πέτρες κ.ά με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αγωνιστριών του εργατικού κινήματος.

Λίγο πριν, είχε τραυματιστεί σοβαρότερα ένας εργαζόμενος από βάρβαρα χτυπήματα, εξαιτίας των οποίων υποβάλλεται σήμερα σε λεπτή γναθοχειρουργική επέμβαση. Μαζί του τραυματίστηκε και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εκδήλωση εδώ: Ν. Φιλαδέλφεια: Εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «στο στόμα του τίγρη» (Βίντεο)

Στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί, ακούγεται ο Νίκος Μπογιόπουλος να σχολιάζει μεταξύ άλλων:

“Όταν μία κατασκευή γίνεται με κρατικό χρήμα, το οποίο το πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, άρα και ο κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν έχει δικαίωμα να έχει άποψη αυτός ο κάτοικος; Αυτός που έχει δικαίωμα να έχει άποψη, μπορεί και να την εκφράζει κιόλας; Ή θα πρέπει να πάρει την άδεια από 40 τύπους με κράνη κλπ;”

“Αν αυτό που έγινε χθες στη Ν. Φιλαδέλφεια, είχε γίνει στα Εξάρχεια, ας πούμε, θα γινότανε το ‘έλα να δεις’ με το ‘άβατο’ των Εξαρχείων”.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 97.00% ( 10
Συμμετοχές )



12 σχόλια στο “Ν. Μπογιόπουλος για την εκδήλωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Ν. Φιλαδέλφεια (Βίντεο)

  1. εργάτης

    Σωστότατος ο Νίκος Μπογιόπουλος. Μπράβο!

    Reply
  2. Πλανόδιος αριστερός

    Όταν κατατίθενται απόψεις με τον τρόπο που τις καταθέτει ο Νίκος Μπογιόπουλος, ελπίζουμε πάντα στο ξεβάλτωμα του κομμουνιστικού κινήματος στον «καταραμένο» τόπο μας…

    Reply
  3. τάκης

    Θετικό και μπράβο στον Μπογιόπουλο που έκανε αναφορά στα έκτροπα των φασιστοειδών,είδε πως τους αντιμετώπιζαν τα όργανα;όπως ο πατέρας τα παιδιά του!
    Το Κ.Κ.Ε γιατί δεν παρεμβαίνει στο θέμα;και επιτρέπει την κατοχή της πόλης από τους μπράβους των μαφιόζων;

    Reply
    1. Λεων

      Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοιες ηλιθιότητες ότι το ΚΚΕ επιτρέπει την κατοχή της πόλης από τους μπράβους Πόσο καθυστερημένος πρέπει να είναι κανείς και όχι μόνο πολιτικά για να λέει τέτοιες ασυναρτησιες

      Reply
      1. θεοδωρος Σαμιωτακης

        Πάντως οι προσκείμενοι στο κκε αθλητοκογράφοι ειναι υπερ Μελισσανίδη με φανατατισμό

        Reply
    2. απορία

      Για να καταλάβω, ο Μπογιόπουλος δεν είναι ΚΚΕ;

      Reply
      1. Αντώνης

        Ο Μπογιόπουλος είναι ΚΚΕ και πήρε θέση και μπράβο του. Το ΚΚΕ στη Νέα Φιλαδέλφεια που δεν έχει βγάλει άχνα τι είναι;

        Reply
        1. αλλος

          δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε αντιπροσωπευτική του ΚΚΕ την άποψη των αθλητικογράφων, που δεν ξέρω κανέναν να είναι μέλος του ΚΚΕ, και όχι του Μπογιόπουλου, που είναι ΚΚΕ!
          αλλωστε, είναι γνωστό, πως αν ένα μέλος του ΚΚΕ, και μάλιστα πασίγνωστο όπως ο Ν.Μ. ενεργεί αντίθετα με την γραμμή του κόμματος, πέφτει καμπάνα. Αυτοί έχουν σφιχτό δημοκρατικό συγκεντρωτισμό, η κάνω λάθος; Το “ΚΚΕ Φιλαδελφείας” δεν διαφέρει σε τίποτε από το π.χ. “ΚΚΕ Κωλοπετεινίτσας”, η κάνω πάλι λάθος;

        2. εργάτης

          Γιατί το ΚΚΕ δεν έχει κάνει καμμία εκδήλωση για το θέμαστη Νέα Φιλαδέλφεια, γιατί το ΚΚΕ δεν έχει βγάλει μέχρι στιγμής ανακοίνωση καταγγελίας της επίθεσης στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, γιατί το ΚΚΕ δεν έχει μοιράσει ανακοίνωση για το θέμα στη Ν. Φιλαδέλφεια, ούτε και έχει κολλήσει κάποια αφίσα για το θέμα. Για αυτό.

        3. θεοδωρος Σαμιωτακης

          Ο Αθλητικογράφος Μιχάλης Λεάνης που κάθε μέρα γλύφει Μελισσανίδη κ πετάει ειρωνειες για όσους αντιστέκονται ηταν υποψήφιος του Παφίλη στις περιφερειακές εκλογές.Επίσης ο Κωστας τσίλης που υποστηρίζει τα χουλιγκάνια της Αεκ είναι συνδικαλιστής του παμε στα μμε κ υπογραφει κεομενα στηριξης του κκε στις εκλογες.Μια ματια στο ψαχτήρι του google θα πεισει

        4. αλλος

          δεν απάντησες γιατί οι αθλητικογράφοι και ο Λεάνης πρέπει να θεωρούνται πιο έγκυροι εκφραστές του ΚΚΕ από τον Μπογιόπουλο, και αν κάποιος από αυτούς είναι μέλος του ΚΚΕ. Οι υποστηριχτές του οποιουδήποτε κόμματος δε νομίζω πως θεωρούνται και εκπρόσωποί του. Τα ψηφοδέλτια, ακόμη και τα βουλευτικά δεν απαρτίζονται αποκλειστικά από κομ. μέλη. μόνο τα κομ. μέλη έχουν υποχρέωση συμμόρφωσης με τη γραμμή.

  4. Ανώνυμα

    Να πω και ‘γω τον καλό μου λόγο από την δεκαετία του 80 ήταν κακός και εκτός κλίματος αθλητικών ο ριζοσπάστης. Τα περισσότερα μέλη κνε – κκε που ήξερα ήταν γαύροι και ο ρίζος αντιολυμπιακος. Κυριαρχούσε ο Π. Τσίμας ο Δανίκας κλπ τεφαρίκια. Όσο για τους αθλητικογράφους δεν θυμάμαι ονόματα αλλά όλο ειρωνεία και φιλοπαναθηναϊκός (Βαρδηνογίαννης τότε) ήταν. Από τότε έχω να αγοράσω.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.