.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Να αθωωθούν τώρα οι 9 κατηγορούμενοι συναγωνιστές για την κατάληψη του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας


Οι λόγοι που στηρίζω την "Ανταρσία στα Χανιά"Η «Ανταρσία στα Χανιά» εκφράζει τη συμπαράσταση της στους 9 συναγωνιστές που παραπέμπονται σε δίκη για την κατάληψη του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων στις 10/2/12 με ανυπόστατες και κατασκευασμένες κατηγορίες από την Ασφάλεια Χανίων, με σκοπό την τρομοκράτηση του εργατικού κινήματος που και στα Χανιά έδωσε σκληρές μάχες ενάντια στα μνημόνια της χρεοκοπίας και στις κυβερνήσεις που προσπάθησαν να τα εφαρμόσουν.

Μεταξύ των εννέα κατηγορούμενων βρίσκονται ο εκπρόσωπος του δημοτικού μας σχήματος στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, Σεραφείμ Ρίζος, δάσκαλος, μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ καθώς και ο Στέφανος Λάλος, τότε φοιτητής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανταρσία στα Χανιά». Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι οι Κατερίνα Βουτετάκη, εργαζόμενη στο νοσοκομείο Χανίων και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, με την «Κίνηση Πολιτών Πρώτα ο Άνθρωπος», Δέσης Σ., φοιτητής, Φώτης Μπιχάκης, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων και του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θέκλα Σιώκου, δασκάλα, από την κατάληψη Rosa Nera, Γιώργος Τζανέτος, δάσκαλος, από την Rosa Nera, Γιάννης Τσουκάτος, μηχανικός από το Κοινωνικό Στέκι – Στέκι Μεταναστών και ο Βαρδής Τσουρής από τη Rosa Nera.

Για άλλη μια φορά, καταγγέλλουμε τη βιομηχανία διώξεων σε αγωνιστές του εργατικού, εκπαιδευτικού και φοιτητικού κινήματος, σε μέλη συλλογικοτήτων, της Αριστεράς, του αντιεξουσιαστικού χώρου και δηλώνουμε ότι όσοι οργανώνουν την τρομοκράτηση του εργατικού κινήματος θα μας βρουν μπροστά τους.

Απαιτούμε την παύση της δίωξης των 9 συναγωνιστών, την άμεση αθώωση τους και να σταματήσουν όλες οι ανάλογες διώξεις. Καλούμε τα μέλη και τους φίλους μας να συμμετέχουν στην συγκέντρωση αλληλεγγύης την Παρασκευή 5/3 στις 6μμ στην πλατεία Αγοράς και στη συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από τα δικαστήρια Χανίων και κατά τη διάρκεια της δίκης την Τρίτη 10/3 στις 11πμ.

Ανταρσία στα Χανιά

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.