.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ναζιστικοί χαιρετισμοί και «Περιφερειάρχης» με εθνόσημο στην Κρήτη


Εν ενεργεία αστυνομικός ο υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Κρήτη Εν ενεργεία αστυνομικός ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια της Κρήτης

Την ώρα που στη συγκυβέρνηση και τα κομματικά της επιτελεία έχει γίνει πονοκέφαλος ο τρόπος της πολιτικής διαχείρισης του πορίσματος των ανακριτών για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, οι επικεφαλείς της ναζιστικής οργάνωσης, διοργανώνουν προεκλογικές φιέστες ,προκαλούν με ναζιστικούς χαιρετισμούς και αναγγέλλουν υποψήφιο Περιφερειάρχη από το εκτροφείο της ελληνικής αστυνομίας για την περιοχή της Κρήτης.

«Θα μου επιτρέψετε να σας χαιρετήσω με τον χαιρετισμό της τιμής της ανατάσεως και της νίκης»,είπε ο βουλευτής Αρβανίτης όταν τον κάλεσε στο βήμα για απευθύνει ομιλία στο λιγοστό αλλά προκλητικό ακροατήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης . Απείλησε τις δύο ανακρίτριες και τους πολιτικούς ο,τι θα τους στείλει σε καταναγκαστικά έργα και έμπλεξε στα ναζιστικά του οράματα και ιδεώδη την ανυπότακτη και ελεύθερη σκέψη του Ν.Καζαντζάκη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια και οι Κασιδιάρης και Παναγιώταρος που με σεξιστικούς υπαινιγμούς εναντίον του υπουργού Εσωτερικών Γ.Μιχελάκη είπαν πως: «δεν μπορεί να βρει γκόμενα» και πως «εμείς παίζουμε με όπλα, όχι με κούκλες».

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.