.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΜΑΤ εναντίον φοιτητών στα Προπύλαια(Bίντεο)


Τα ΜΑΤ επιστράτευσε και πάλι ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θόδωρος Φορτσάκης, προσπαθώντας να τρομοκρατήσει τους φοιτητές που, με αποφάσεις των συλλόγων τους, είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη της πρυτανείας του ιδρύματος, απαιτώντας να μην διαγραφεί κανένας φοιτητής και διαμαρτυρόμενοι ενάντια στο “λοκ άουτ” και την αστυνομοκρατία της Δευτέρας.

Οι φοιτητές ήρθαν αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο με τα ΜΑΤ, που τους απώθησαν με χημικά και ξύλο.

Στη συνέχεια οι φοιτητές αποχώρησαν συντεταγμένα προς τη Νομική.

Στο μεταξύ, εγκλωβισμένοι μέσα στο κτήριο της Πρυτανείας αναγκάστηκαν να παραμείνουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΠΑ, καθώς η διοίκηση του ιδρύματος είχε κλείσει, για άλλη μια φορά, τις εισόδους του κτηρίου.

Πηγή/ Φωτογραφίες: ΔΡΟΜΟΓΡΑΦΟΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “ΜΑΤ εναντίον φοιτητών στα Προπύλαια(Bίντεο)

  1. κόκκινος πάνθηρας

    …λέτε σύντροφοι και συντρόφισσες να έχουμε το έναυσμα για την ανάταση του φοιτητικού και νεολαίστικου κινήματος ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική και καπιταλιστική βαρβαρότητα που δημιουργούν κυβέρνηση – ΕΕ – τρόικα…..ας δούμε το επόμενο διάστημα πως θα κινηθούν φοιτητές και μαθητές μέσα από τις γενικές συνελεύσεις τους…….

    http://eleytheriakifraxia.blogspot.gr/

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα του βίντεο είναι ένα ριμέικ κάθε προσπάθειας των ΕΑΑΚιτών για σύγκρουση. Αφού δεν μπορείτε να τα βάλετε ούτε με τους μπλέδες ρε, θέλετε και επενάσταση?

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.