.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


«Μαρξισμός 2017»: Παρουσίαση του τετραήμερου Σήμερα 6μμ στην ERTopen


Ράδιο Παντιέρα«Μαρξισμός 2017»: Παρουσίαση του τετραήμερου στο «Ράδιο Παντιέρα»
……………..
Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Το τετραήμερο συζητήσεων «Μαρξισμός 2017», που οργανώνεται από το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) από τις 18 μέχρι 21/5, είναι το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 3 Μαΐου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Καλεσμένη στο στούντιο, η δημοσιογράφος Λένα Βερδέ, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής της εφημερίδας «Εργατική Αλληλεγγύη».

Ομιλήτρια και η ίδια στο τετραήμερο, που φέτος έχει τον τίτλο: «100 Χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση», θα μας μιλήσει για τις δεκάδες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιό του.

Με αφορμή την παρουσίαση των εκδηλώσεων του τετραημέρου που αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία, θα συζητήσουμε μαζί της για την επικαιρότητα του μαρξισμού, τις διεθνείς εξελίξεις, τους αναγκαίους αγώνες τού σήμερα, τα 50 χρόνια από τη δικτατορία, τα 45 χρόνια από την ίδρυση της ΟΣΕ, το αντιφασιστικό – αντιρατσιστικό κίνημα κ.ά.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 9
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.