.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κυριακή 30 Μάρτη – Όλοι στο Σύνταγμα στις 6.30 μμ


Νέα αντιλαϊκά μέτρα φέρνει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την Κυριακή το βράδυ.

Συνδικάτα, ομοσπονδίες, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, πρωτοβάθμια σωματεία, καλούν την Κυριακή, στο Σύνταγμα, στις 6.30μμ.

Καλούν ακόμα οι Παρεμβάσεις – Κινήσεις – Συσπειρώσεις, η Αγωνιστική Ταξική Ενότητα, εργατικά σχήματα, κινήσεις πόλης, οργανώσεις της Αριστεράς, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ κα.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στην Ομόνοια, στις 7 μμ.

Συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης, την Τρίτη 1 Απρίλη, με αφορμή την πραγματοποίησή στην Αθήνα της Συνόδου των Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ. Με ανακοίνωση της, «η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί το λαό και τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν την Τρίτη 1/4, 6.00μμ,στα Προπύλαια. Ενάντια στο νέο σφαγιαστικό μνημόνιο που προωθούν ΕΕ και Κυβέρνηση. Για την έξοδο εδώ και τώρα από Ευρώ – ΕΕ ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση του λαού, για μια άλλη πορεία σε ρήξη με τις επιλογές των ιμπεριαλιστών, του κεφαλαίου και τον καπιταλισμό, με τους εργαζόμενους στο τιμόνι της κοινωνίας»

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Κυριακή 30 Μάρτη - Όλοι στο σύνταγμα στις 6.30 μμ

Νέα αντιλαϊκά μέτρα φέρνει το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή και να ψηφιστεί την Κυριακή το βράδυ. Συνδικάτα, ομοσπονδίες, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, πρωτοβάθμια σωματεία, καλούν την Κυριακή, στο Σύνταγμα, στις 6.30μμ.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.