.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ – Ισραήλ


israel

Στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα συμμετάσχουν, για πρώτη φορά, στην άσκηση «Ηνίοχος 2015» της πολεμικής αεροπορίας, που θα διεξαχθεί μαζί με την άσκηση «Αστραπή» του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΑ, η άσκηση θα διαρκέσει 10 μέρες (από τη Δευτέρα 20 έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015) και προβλέπει «τη διεξαγωγή σύνθετων αεροπορικών αποστολών σε ολόκληρο το εύρος του FIR Αθηνών, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αεροπορικών-ναυτικών δυνάμεων, καθώς και μονάδων του Στρατού Ξηράς».

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν διατάραξε στο ελάχιστο μία από τις στρατηγικές επιλογές του ελληνικού κεφαλαίου, τον άξονα Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, αλλά αντιθέτως τον ενισχύει με νέες κοινές ασκήσεις με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ και τους «φονιάδες των λαών» των ΗΠΑ.

Η πολεμική αεροπορία φαίνεται χρειάζεται να πάρει τεχνογνωσία από τους δολοφόνους του παλαιστινιακού λαού, πριν ακόμα συμπληρωθεί χρόνος από το τελευταίο κύμα των ισραηλινών βομβαρδισμών, που άφησαν πίσω τους 1.653 νεκρούς και 8.900 τραυματίες.

Κατά τα άλλα, τα παλαιστινιακά μαντίλια μας μάραναν…

 

Γ.Μ.

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.