.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Καταδικάστηκε χρυσαυγίτης για επίθεση σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ


Ποινή φυλάκισης 20 μηνών στον χρυσαυγίτη Θ. Κολιογιάννη για επίθεση σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

Ένοχος για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατά συρροή βρέθηκε σήμερα ο χρυσαυγίτης Θόδωρος Κολιογιάννης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή.

Ο Κολιογιάννης μαζί με άλλα 10-15 άτομα της Χρυσής Αυγής και επικεφαλής τον – ήδη καταδικασμένο για άλλες επιθέσεις – Νεκτάριο Σαλούφα επιτέθηκαν την ημέρα των εκλογών της 25/1/2015 σε μέλη και φίλους του συνδυασμού ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στο Κερατσίνι στο σχολείο του Παύλου Φύσσα, που λειτουργεί ως εκλογικό κέντρο. Κατηγορούμενος μαζί με τον Κολιογιάννη ήταν και ο Εμμ. Παπαδάκης, που εν τω μεταξύ απεβίωσε.

Το δικαστήριο – κατόπιν πρότασης της εισαγγελέως – έκρινε ότι ο Κολιογιάννης υπήρξε ο φυσικός αυτουργός της επίθεσης για 3 από τους 4 παθόντες και δεν έκανε δεκτό κανένα ελαφρυντικό.

Πηγή: jailgoldendawn.com

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Καταδικάστηκε χρυσαυγίτης για επίθεση σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

  1. Κ.Σ.

    άλλη μια περίπτωση που αποδεικνύει το χαρακτήρα εγκληματικής οργάνωσης για τη χρυσή αυγή. Οι ναζί παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν στη βουλή, δεν είναι πολιτικό κόμμα, είναι συμμορία. Το ότι έχουν βουλευτές με όλα τα προνόνια και αξιοποιούν τη θέση τους για να υποστηρίζουν συμφέροντα (εφοπλιστών κλπ), δείχνει απλά πόσο μέσα στο σύστημα είναι.

    Reply
    1. ένας

      Mπα! Εγώ πιστεύω, αντίθετα, πως είναι το ιδανικό αστικό πολιτικό κόμμα!
      Ακριβώς γιατί είναι και ξετσίπωτη εγκληματική οργάνωση.

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.