.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η τρομοκρατία δεν θα περάσει-Ανακοίνωση Αριστερής Κίνησης Περιστερίου, 18/9/15, 22.30


fyssasΗ Αριστερή Κίνηση Περιστερίου καταγγέλλει το νέο αποψινό όργιο αστυνομικής βίας που εξαπολύθηκε ενάντια σε διαδηλωτές στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο στο Κερατσίνι για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα από την εγκληματική νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Ξύλο, δακρυγόνα, ανελέητο κυνηγητό.

Εκτός των υπολοίπων, χαρακτηριστικές είναι οι αναίτιες μαζικές προσαγωγές από τις δυνάμεις καταστολής. Νεολαίοι Περιστεριώτες, μέλη της Αριστερής Κίνησης, πιάστηκαν ώρες πριν το συλλαλητήριο μόλις πάρκαραν στην περιοχή και έβγαιναν απ το αυτοκίνητο (!), ενώ πιάστηκαν επίσης πολλοί φοιτητές που περίμεναν λεωφορείο σε στάση μετά το συλλαλητήριο (!!).

Για άλλη μια φορά οι δυνάμεις καταστολής δείχνουν “υπερβάλλοντα ζήλο” ενάντια σε αντιφασίστες διαδηλωτές, επιβεβαιώνοντας τις διασυνδέσεις με την νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Είναι προφανές πως αυτές οι αδικαιολόγητες εξοργιστικές ενέργειες της ΕΛΑΣ στοχεύουν αφ ενός να κτυπήσουν το αντιφασιστικό κίνημα, και αφ ετέρου εντάσσονται στο γενικότερο κλίμα τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας εν όψει των κοινωνικών συγκρούσεων που αναπόφευκτα θα ξεσπάσουν το αμέσως επόμενο διάστημα με την εφαρμογή των καταστροφικών εξοντωτικών μέτρων του νέου πεντακομματικού ευρωμνημονίου.

Είναι επίσης προφανές πως πίσω από τις γελοίες προεκλογικές κοκκορομαχίες Τσίπρα – Μεϊμαράκη και τις αντίστοιχες προεκλογικές γελοιότητες από τις πολιτικές μνημονιακές τους τσόντες (ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι κλπ) δεν μπορεί να κρυφτεί η ανοιχτή τους κοινή συναίνεση στην χυδαία καταστολή που εξαπολύει το σύστημα για να εφαρμόσει την ευρωμνημονιακή λαίλαπα που όλοι μαζί στηρίζουν.

Μια συναίνεση που αποδείχτηκε περίτρανα το προηγούμενο διάστημα με τα “έργα και τις ημέρες” Πανούση στην ηγεσία του Υπ. Δημόσιας Τάξης.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.