.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Μαρία Ουζούνη απόψε στο Ράδιο Παντιέρα της ERTopen


Ράδιο Παντιέρα«Η Καρό Βαλίτσα», σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα»

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Την Τετάρτη 4/1/2017, η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» φιλοξενεί στο στούντιο της ERTopen την εκπαιδευτικό Μαρία Ουζούνη, συγγραφέα του νουάρ μυθιστορήματος «Η Καρό Βαλίτσα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων.

Προσκεκλημένος στο στούντιο θα είναι και ο γραφίστας Κώστας Λεγάκης, από τις Εκδόσεις των Συναδέλφων. Θα μιλήσει για την «Καρό Βαλίτσα» αλλά και ευρύτερα για τις Εκδόσεις των Συναδέλφων.

Με αφορμή το καινούργιο βιβλίο της Μαρίας Ουζούνη, αλλά και το προηγούμενό της μυθιστόρημα: «Αγία Πετρούπολη – Κάτω Πατήσια», θα έχουμε με τους δύο καλεσμένους μας μια γενικότερη συζήτηση και πέραν της λογοτεχνίας.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Στην παρουσίαση, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.