.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η κυβερνητική και αστυνομική τρομοκρατία ενάντια στην μαχόμενη αριστερά δεν θα περάσει


Δελτίο Τύπου της ΠΕΝΕΝ

Απρόκλητη, κατασταλτική επιχείρηση των δυνάμεων των ΜΑΤ με κυβερνητική ευθύνη οργανώθηκε μετά το τέλος της εθνικιστικής σύναξης της πλατείας Συντάγματος με στόχο τα γραφεία του Νέου Αριστερού Ρεύματος για την κομμουνιστική απελευθέρωση.

Στόχος της επιχείρησης τα γραφεία της πολιτικής οργάνωσης (επί της οδού Κλεισόβης στην πλατεία Κάνιγγος) και τα μέλη που περιφρουρούσαν τα γραφεία της οργάνωσης!!

Οι ματατζήδες επιτέθηκαν και χτύπησαν μέλη του ΝΑΡ ενώ έκαναν χρήση χημικών ακόμη και μέσα στα γραφεία πριν απωθηθούν από την περιφρούρηση που ήταν εκεί για να προφυλάξουν τα γραφεία από τις διασκορπισμένες ορδές των φασιστοειδών που κυκλοφορούσαν με κράνη, αλυσίδες και ρόπαλα στο κέντρο της Αθήνας μετά το τέλος του συλλαλητηρίου.

Ο χώρος και ο χρόνος εκτέλεσης της αστυνομικής επιχείρησης δεν μπορεί να αιτιολογηθεί με κανένα λάθος από τις εμπλεκόμενες αστυνομικές δυνάμεις….

Οι ευθύνες της κυβέρνησης, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομικής Διοίκησης Αθήνας είναι βαρύτατες για την απρόκλητη επίθεση ενάντια σε ένα πρωτοπόρο κομμάτι της αγωνιστικής αριστεράς.

Η τρομοκρατία, η καταστολή και ο εκφοβισμός δεν θα περάσουν και δεν πρόκειται να πτοήσουν την μαχόμενη ανατρεπτική αριστερά και το συνεπές ταξικό εργατικό κίνημα.

Η πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική θα συνεχισθεί και θα κλιμακωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και στο επίκεντρο των νέων αγώνων θα είναι οι ΣΣΕ, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι πλειστηριασμοί, η ανεργία και η επισφαλής εργασία. Ενάντια στην πολιτική της ανταγωνιστικότητας του κεφαλαίου, της ενίσχυσης της κερδοφορίας και το χτύπημα των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ καταδικάζει απερίφραστα αυτήν την άθλια κατασταλτική επιχείρηση και απαιτεί να αποδοθούν ευθύνες στους εμπνευστές και φυσικούς αυτουργούς της επίθεσης.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.