.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σταθερός σύμμαχος του κράτους δολοφόνου Ισραήλ


israil1Συνάντηση Π.Καμμένου- Πρέσβειρας του Ισραήλ: “Θα συνεχιστεί η συνεργασία σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο”

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε την συνεργασία της Ελλάδος με το Ισραήλ, αλλά και την τριμερή συνεργασία της Ελλάδος, της Κύπρου και του Ισραήλ για την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος έπειτα από τη συνάντηση που είχε σήμερα με την πρέσβη του Ισραήλ Ιρίτ Μπεν – Αμπά. «Θα συνεχίσουμε την συνεργασία και σε πολιτικό επίπεδο αλλά και σε στρατιωτικό επίπεδο» τόνισε ο κ. Καμμένος. Στην συνάντηση ήταν παρόντες ο ακόλουθος Άμυνας του Ισραήλ στην Ελλάδα Συνταγματάρχης Γιουβάλ Γκέρμπι και ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του ΥΕΘΑ Πρέσβης Ελευθέριος Καραγιάννης.

Είναι μια ακόμη κίνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αποδεικνύει όχι μόνο ότι το ελληνικό αστικό κράτος έχει συνέχεια, αλλά και τους επιθετικούς στόχους αυτού. Όλες οι μέχρι τώρα κινήσεις –εθνικιστικό σόου Π.Καμμένου στα Ίμια, αυξήσεις σε μισθούς και επιστροφή αναδρομικών σε στρατιωτικούς, ένταση των ασκήσεων με ΝΑΤΟ-Γαλλία-ΗΠΑ, άνοιγμα στη ρωσική αγορά όπλων κλπ- αποδεικνύουν ότι μεταξύ των δύο αστικών κομμάτων εξουσίας υπάρχει πλήρη συμφωνία σε μια επιθετική στρατηγική που έχει ως επίδικα: τον καθορισμό ΑΟΖ, τα ενεργειακά κοιτάσματα και την αναβάθμιση της γεωστρατηγικής θέσης του ελληνικού αστικού κόσμου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν υπάρχει καθόλου χρόνο για εφησυχασμό του αντιπολεμικού και αντιμιλιταριστικού κινήματος.

Η ειρήνη στο Αιγαίο εξαρτάται αποκλειστικά από την κοινή πάλη των λαών. Από τον κοινό εργατικό διεθνιστικό αγώνα ενάντια στις κυβερνήσεις της αντεργατικής λαίλαπας, της ακραίας κρατικής καταστολής και τρομοκρατίας του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού, στα τυχοδιωκτικά σχέδια τους. Ενάντια σε Ε.Ε.-ΝΑΤΟ.

Απαιτούμε την κατάργηση κάθε είδους συνεργασίας και συμμαχίας με το κράτος Δολοφόνο Ισραήλ. Η σκέψη και η αγωνία μας είναι πάντα για τον ηρωικό αγώνα του λαού της Παλαιστίνης.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σταθερός σύμμαχος του κράτους δολοφόνου Ισραήλ

  1. αν

    Μόνο το Ισραήλ είναι «κράτος Δολοφόνος»; Δεν βλέπω να μιλάτε μ’αυτόν τον τρόπο για τη Ρωσία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ . Και για να επικεντρωθούμε στη Ρωσία, τι καλύτερο έχει αυτή η χώρα από με το κράτος Δολοφόνο Ισραήλ;
    Τελικά, κατά τη γνώμη σας ποιά κράτη στον κόσμο είναι άξια για να συνεργάζεται μαζί τους το αγνό και ένδοξο κράτος μας;

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.