.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η κοινωνική προσφορά της Deutsche Telekom


ote-deutsche-telekomΗ κοινωνική προσφορά της Deutsche Telekom
προς την χώρα και τον Ελληνικό λαό!

Με όλα όσα συνταρακτικά συμβαίνουν και τις ραγδαίες εξελίξεις που δεχόμαστε κατά ριπάς, όπως την μετατροπή του τεράστιου ΟΧΙ του ελληνικού λαού σε ένα διακομματικό ΝΑΙ και την επιβολή ενός νέου επαχθούς και αριστερού μνημονίου, θέλουμε να σημειώσουμε επίσης την τεράστια κοινωνική συμβολή της Deutsche Telekom και των πολιτικών εκπροσώπων της στο Βερολίνο.

Η πρόταση που είχε κατατεθεί πρόσφατα από την Ελληνική κυβέρνηση για έκτακτη εισφορά των επιχειρήσεων με κέρδη πάνω από 500.000 ευρώ αντιμετώπισε την σθεναρή αντίδραση της εταιρείας μας η όποια θα επιβαρυνόταν με κάποια εκατομμύρια ευρώ!

Έτσι η πρόταση αυτή εξαφανίστηκε και δεν υπάρχει μέσα στην πρόταση Γιούνκερ που καταψήφισε μεν ο ελληνικός λαός, αλλά την προτείνει η ελληνική κυβέρνηση σαν βάση για συμφωνία!

Οφείλουμε να συγχαρούμε την διοίκηση του ΟΤΕ, της Deutsche Telekom και των άλλων «δημοκρατικών δυνάμεων» γι’ αυτή την τεράστια επιτυχία.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη της πρότασης αυτής δικαίως κατανέμονται μεταξύ των εργαζόμενων και των συνταξιούχων.

Επιπλέον, με την πρόταση αυτή μένουν ανέπαφα τα μικρά φιλοδωρήματα-μπόνους, τα οποία εισπράττουν οι διευθύνοντες του ΟΤΕ, για την φορολόγηση των οποίων -με την ελάχιστη έστω αύξηση εισφοράς αλληλεγγύης- διαμαρτυρόμαστε εντόνως.

Επικροτούμε, επίσης, απόλυτα την αταλάντευτη στάση της εταιρείας να μην υποκύψει σε λαϊκίστικες αξιώσεις για μειώσεις τιμολογίων, εκπτώσεις κ.λ.π. σε δήθεν χειμαζόμενες κοινωνικές κατηγορίες, ανέργους, μισθωτούς, συνταξιούχους κ.λ.π. για όσο διάστημα διαρκεί το capital control των τραπεζών.

Τέλος, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε την διοίκηση της Deutsche Telekom αλλά και την ελληνική κυβέρνηση για την μεταφορά του τελευταίου εναπομείναντος ποσοστού 10% του πάλαι ποτέ κρατικοδίαιτου ΟΤΕ και την παραχώρηση του στο ευαγές ίδρυμα ΤΑΙΠΕΔ προς πώληση!

Αθήνα: 10-07-2015

Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων ΟΤΕ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.