.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η «εκτός των τειχών» αριστερά πάει Camping


campingΗ Παντιέρα παρουσιάζει τα καλοκαιρινά camping των οργανώσεων της «εκτός των τειχών» Αριστεράς, που αποτελούν τα τελευταία χρόνια της κρίσης τόπους καλοκαιρινών διακοπών όλο και περισσότερων νέων και όχι μόνο.

……………………………………………………..

  • anaireseisΤο camping Αναιρέσεις, που διοργανώνουν η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το Νέο Αριστερό Ρεύμα, πάει φέτος στην Κριτονού Κεφαλονιάς, από 30 Ιουλίου με 12 Αυγούστου και με το σύνθημα ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ! Ο χώρος του Camping βρίσκεται σε μια πανέμορφη τοποθεσία δίπλα σε ένα φαράγγι που καταλήγει σε παραλία. Απέναντι στο πρότυπο των καταναλωτικών διακοπών, το Camping, θα λειτουργήσει με αυτοοργάνωση, χωρίς εργοδότες και εργαζόμενους, “προϊστάμενους” και “χαμάληδες”, με ομάδες εργασίας, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει δυνατότητα για αλληλεγγύη και αλληλοστήριξη μέσα στη δίνη της κρίσης. Το κόστος είναι 3 Ευρώ ημερησίως/30 ευρώ και για τις 12 μέρες. Με την εγγραφή στο camping εξασφαλίζεται έκπτωση 50% στο πλοίο από Κυλλήνη προς Πόρο Κεφαλονιάς για άτομα και οχήματα. Όποιος επιθυμεί να έρθει και να φύγει με πούλμαν το εισιτήριο είναι 40 ΕΥΡΩ. Μία πρώτη γεύση του πολιτιστικού προγράμματος μας δίνουν ο ΑΛΚΑΙΟΣ ΣΟΥΓΙΟΥΛ στις 5/8 οι BAILDSA στις 9/8 και οι ΧΑΙΝΗΔΕΣ στις 11/8. Για περισσότερα νέα συντονιστείτε με το www.anaireseis.gr και το https://www.facebook.com/events/664674693620440/?fref=ts

…………………………………………………………………………………………………………

  • aranΤο camping του τομέα νεολαίας της ΑΡιστερής ΑΝασύνθεσης, θα γίνει στις 2 με 11 Αυγούστου στο Δρέπανο Ηγουμενίτσας. Το σύνθημα της αφίσας είναι: «Γυρνάμε την πλάτη στον κόσμο τους, ανοίγουμε άλλο δρόμο, ταξιδεύουμε το δικό μας μέλλον». Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, την Πέμπτη 7 Αυγούστου θα ανέβει στη σκηνή ο Μίλτος Πασχαλίδη, ενώ την Παρασκευή 8 Αυγούστου θα γίνει συναυλία με rock συγκροτήματα. Φέτος στο κάμπινγκ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια αυτοάμυνας, με τις τεχνικές του Κραβ Μαγκά.

http://campingaran.wordpress.com/
…………………………………………………………………………………………………………

  • aris-Η αριστερή συσπείρωση (ΑΡΙΣ) διοργανώνει το 2ο πολιτικό -πολιτιστικό camping στην Καστροσυκιά Πρεβέζης 1 με 6 Αυγούστου http://aristerisispeirosi.gr/index.php?start=4

…………………………………………………………………………………………………………

  • arasΤο πολιτικό-Πολιτιστικό Camping της ΑΡΑΣ θα γίνει από 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου, στην παραλία Πλάκα Δρεπάνου κοντά στο Τολό. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το φετινό camping φιλοδοξεί να είναι μια ανοιχτή διαδικασία συζητήσεων και αναστοχασμού πάνω στις αναγκαιότητες και δυνατότητες μιας αριστερής ενιαιομετωπικής πολιτικής στους κοινωνικούς χώρους και κεντρικά πολιτικά, καθώς και η κριτική προσέγγιση της στρατηγικής του ενιαίου μετώπου ως οδηγού δράσης.

http://www.aras.gr/nea/aristera/147–camping-317-48

………………………………………………………………………………………………………….

  • okdΑπό τις 26 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, η Ο.Κ.Δ.Ε., η Αντεπίθεση των Εργαζομένων, η Μαθητική Αντεπίθεση και η Σοσιαλιστική Σπουδαστική Πάλη οργανώνουν για 12η συνεχόμενη χρονιά το Αντικαπιταλιστικό camping. Χώρος διεξαγωγής θα είναι το camping «Πανόραμα» στο Μονολίθι Πρέβεζας.

Το κόστος συμμετοχής είναι 90€ για μαθητές-φοιτητές-άνεργους, 105€ για τους υπόλοιπους & περιλαμβάνονται 8 διανυκτερεύσεις (με δική σας σκηνή) και 8 γεύματα στο εστιατόριο του camping. Για όσους θέλουν να μείνουν λιγότερες μέρες το κόστος διαμορφώνεται αντίστοιχα στα 12 & 14€ την ημέρα. Για το πρόγραμμα των πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και άλλες πληροφορίες
http://www.okde.gr/archives/2931

…………………………………………………………………………………………………………

  • antapocrisΤο antapocrisis.gr διοργανώνει το campincrisis από τις 27 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου στην Πλατανιά Πηλίου. Το πολιτικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συζητήσεις που θα αφορούν το πολιτικό πρόβλημα της χώρας, τα 4 χρόνια μνημονίου, τις απαντήσεις που δεν δόθηκαν, έναν πρώτο απολογισμό της περιόδου που μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω αλλά και θέματα γύρω από την ιστορία του εργατικού κινήματος και την εαμική αντίσταση. Στο πολιτιστικό-ψυχαγωγικό μέρος, τα λαϊκά γλέντια στον χώρο του κάμπινγκ τα έχει αναλάβει η κομπανία του antapocrisis.gr. Η συμμετοχή είναι στα 65 ευρώ και περιλαμβάνει 7 διανυκτερεύσεις και ένα πλήρες γεύμα την ημέρα. Για τους ανέργους η τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ, ενώ για όσους ενδιαφέρονται να μην έρθουν όλες τις ημέρες η τιμή θα είναι περίπου 10 ευρώ ανά ημέρα.

http://antapocrisis.gr/index.php/articles/item/1137-camping

………………………………………………………………………………………………………..

  • eekjΤο Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα και η Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας διοργανώνουν το 9ο Μαρξιστικό – Διεθνιστικό κάμπινγκ στον Αγιόκαμπο Λάρισας 21 με 27 Ιουλίου. Οι θεματικές του κάμπινγκ είναι: Η παγκόσμια οικονομική κρίση σήμερα, Εθνικισμός – Φασισμός – Διεθνισμός, Αγώνες και προοπτικές του εργατικού κινήματος, Η κρίση του ιμπεριαλισμού από το Σεράγεβο στο Κίεβο – 100 χρόνια μετά το ξέσπασμα του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου. Επίσης θα υπάρχουν προβολές, συζητήσεις, μουσικές, παιχνίδια

http://eekmag.blogspot.gr/2014/06/9-21-27.html

…………………………………………………………………………………………………………

  • akΤο 15ο Camping Αγωνιστικών Κινήσεων & Μαθητικής Αντίστασης θα γίνει στη Νάξο, από 30 Ιουλίου με 12 Αυγούστου. «Κόντρα στα κυρίαρχα πρότυπα, επιλέγουμε έναν άλλο δρόμο διακοπών, με αυτοοργάνωση- συλλογικότητα- αλληλεγγύη», είναι το κεντρικό σύνθημα του Camping. Το πλήρες πρόγραμμα έχει ήδη ανακοινωθεί και μπορείτε να το δείτε εδώ.

………………………………………………………………………………………………………..

  • yreΤο 21o Camping Antinazi Zone – Y.R.E. στο Αργοστόλι Κεφαλονιά, θα γίνει 25 Ιουλίου με 3 Αυγούστου. Όπως τονίζουν οι διοργανωτές «Το κάμπινγκ του Antinazi zone – YRE είναι μια διοργάνωση που θέλει να φέρει κοντά ανθρώπους από όλη την Ελλάδα (αλλά και το εξωτερικό), όλων των ηλικιών. Ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι παθητικοί παρατηρητές της πραγματικότητας, αλλά ψάχνουν τρόπους να την αλλάξουν». Η τιμή συμμετοχής είναι 100€ από Αθήνα, 110€ από Θες/νίκη και 110€ από Βόλο/Λάρισα. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα μεταφορικά με επιστροφή (περιλαμβάνονται και τα εισιτήρια του καραβιού). Για όσους έρθουν μόνοι τους ή μείνουν λιγότερες μέρες η τιμή είναι 5 ευρώ το άτομο ανά διανυκτέρευση (με δική σας σκηνή).

antinazizone.gr

………………………………………………………………………………………………………..

  • poreiaΤο camping της Πορείας θα γίνει 2 με 9 Αυγούστου στον Πλατανιά Πηλίου και φιλοδοξεί το φετινό ραντεβού να επαναλάβει και -γιατί όχι;- να ξεπεράσει την επιτυχία του περσινού· να συνδυάσει την ψυχαγωγία με την καλλιέργεια της συντροφικότητας, τις διακοπές με τη συλλογικότητα, την ξεκούραση με την προετοιμασία για τους νέους αγώνες. Το κόστος είναι 4 ευρώ κατ’ άτομο, ανά ημέρα διαμονής και 5 ευρώ για τη συμμετοχή στο camping.

poreia.net

…………………………………………………………………………………………………………

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.