.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις απειλές στην προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας


ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ

Με μια ενέργεια που παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές παρακράτους, μια ομάδα πολιτών(;) παρέδωσε εξώδικο στην προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας την οποία καλεί όπως αναφέρει σχετικά το κείμενό τους

«… να μην παίρνετε θέση δια της μη υπογραφής σας στην υψομετρική μελέτη, στη γνωστή σκοπούμενη και παράνομη αδιαλλαξία των πολιτικών προϊσταμένων σας»,

ενώ εκτοξεύουν και άμεσες απειλές αναφέροντας παρακάτω ότι η μη συμμόρφωσή της

«…εγκυμονεί σοβαρό νομικό πρόβλημα για την υπαλληλική σας ιδιότητα και την εν γένει εξέλιξή σας».

Το παραπάνω εντάσσεται σε ένα νέο κύκλο προσπαθειών να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και οι νόμιμες προϋποθέσεις που χρειάζονται, προκειμένου η τεχνική υπηρεσία να εγκρίνει την υψομετρική μελέτη για το γήπεδο των επιχειρηματικών συμφερόντων της Δικέφαλος ΑΕ που καπηλεύονται την αγωνία των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Άλλα κόλπα λοιπόν. Και αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται και θα εντείνεται όσο τα επιχειρηματικά συμφέροντα βλέπουν ότι τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, όσο και η Περιφέρεια Αττικής, έχουν ταυτιστεί με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να αλώσουν την πόλη και το άλσος με πρόσχημα το γήπεδο. Όσο βλέπουν ότι η δημοτική αρχή δεν προτίθεται να πάρει τις πρωτοβουλίες που τής αναλογούν προκειμένου να προστατέψει την πόλη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η Περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνουν την ευθύνη να μετατρέψουν την πόλη μας σε ροντέο, σε χώρο ανεξέλεγκτης δράσης. Καμιά αυταπάτη δεν πρέπει να υπάρχει για αυτή την κυβέρνηση που έχει αποφασίσει να πάει «αγκαζέ» με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και να τους παραδώσει όλους τους μεγάλους δημόσιους χώρους στην Αττική.

Καλούμε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς και του κινήματος  στην περιοχή μας να πάρουν θέση και να συμβάλουν στην ανάπτυξη του αναγκαίου αγώνα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην ανάπτυξη του κινήματος των κατοίκων που θα διεκδικεί ξανά πίσω τον δημόσιο χώρο που απειλείται από διάφορα, μεγαλύτερα και μικρότερα επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Ν.ΙΩΝΙΑΣ-Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



10 σχόλια στο “Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις απειλές στην προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας

  1. Πάνος Κεφαλληνος

    Το σωματειο των εργαζόμενων, εχει βγάλει ανακοινωση;
    Πήρε θέση για τις απειλές;

    Reply
  2. ΑΕΚ

    ρε κωλοπαντιερες την ΑΕΚ εκει την βρηκατε,δε σας βρηκε εκει.οσον αφορα τον χωρο της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ AΛΛΑ ΙΔΙΌΚΤΗΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.η υπαλλιλισκος του δημου δεν εχει κανενα δικαιωμα να μην βαζει υπογραφη απο τη στιγμη που η ΑΕΚ ειναι καθολα νομιμη,αντε σε κανα hotspot και μη μπλεκεστε με μας

    Reply
    1. Ανώνυμα

      πηγαινε στον πλανήτη των πιθήκων χομο-σαπιε

      Reply
    2. αντιφασίστας κάτοικος

      ΚΑΙ επειδή βρήκαμε εκεί την ΑΕΚ φιλάρα, πρέπει να κάνει η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΚ και ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ Μελισσανίδης, ό,τι γουστάρει; Για απάντησε!! Περιμένω

      Reply
    3. Νίκος

      Παρά την ερειστικότητα και τη φρασεολογία,καλά κάνατε και δημοσιεύσατε το σχόλιο του “αντιφασίστα” ΑΕΚτζή που ειρωνεύεται την κατάσταση που βιώνουν οι πρόσφυγες στα hotspots και βρίζει το κίνημα! Αυτή είναι η ποιότητα των κατά τ’άλλα “αντιφασιστών” οπαδών της ΑΕΚ.

      Reply
  3. jason

    ο νομος ισχυει για ολους του πολιτες ειδικα για τους εργαζομενους στο κρατος η στον δημο η εν λογο κυρια πληρωνεται να κανει την δουλεια της οχι να ειναι παρανομη κανεις δεν ειναι πανω απο το συνταγμα και τους νομους της χωρας και ειναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ της ΑΕΚ να ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ και να παρει την ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ γιατι εχει ΤΗΡΗΣΕΙ του ΝΟΜΟΥΣ συμφωνα με τους ΝΟΜΟΥΣ του κρατους και το ΥΠΑΠΕΝ ειστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και να ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΕΔΩ ειναι ΕΛΛΑΔΑ οχι ΣΟΒΙΕΤ να κανετε ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ..

    Reply
    1. Ανώνυμα

      Υπεύθυνη για τη τηρηση των νόμων δεν ειναι η α.ε του εφοπλιστή που υποστηρίζεις
      αλλα η εν λόγω κυρία ,αντιμετωπισε το .

      Reply
    2. αντιφασίστας κάτοικος

      Jason, απο που και ως που έχει τηρήσει την νομιμότητα η ΑΕΚ;

      α. Εμείς λέμε να φτιάξει το γήπεδο, αλλά ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ της νομιμότητας: Που σημαίνει ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ του παλιού γηπέδου και ΧΩΡΙΣ περισσότερο ύψος!

      β. ΑΥΤΑ είναι που δεν θέλει ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ, διότι θέλει να αρπάξει κομμάτι του άλσους.

      γ. Από πόεjason βέις σωσό να υπάρχουν μπράβοι που πληρώνονται απο τον καπιταλιστή μελλισανίδη για να τραμπουκίζουν;

      Περιμέν απάντηση και από σένα

      Reply
    3. ΓΚ1

      “Εδω ειναι Ελλαδα” ο ενας,”αντε σε κανα hotspot” ο αλλος…Antifa και αντιναζι μονο στα πανια και στα μπλουζακια.Δεν ειμαι Αεκτζης αλλα θελω να πιστευω οτι δεν εκπροσωπουν ουτε την ΑΕΚ,ουτε τη Ν.Φιλαδελφεια αυτα τα τυπακια!

      Reply
  4. Γιώργος Π.

    Δυστυχώς δεν έιναι όλοι οι υπάλληλοι τόσο υπεύθυνοι. Εγώ έκανα καταγγελία για αυθαίρετο εκκλησίας και ο υπάλληλος της πολεοδομίας Αθήνας κοινοποίησε το όνομά μου στους χρυσαυγίτες επίτροπους της γειτονιάς μου.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.