.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η Συνέντευξη του Γ. Κυριακάκη στο Ράδιο 9,84 της Κρήτης(Ηχητικό)


Συνέντευξη του Γιάννη Κυριακάκη Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με την «Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβασης Κρήτης» Γιάννης Κυριακάκης σε συνέντευξη του στο 9,84 και στο δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη παρουσίασε τις θέσεις και τους κομβικούς στόχους πάλης του σχήματος ενόψει των περιφερειακών και εκλογών.

Αναφέρθηκε στον αυταρχικό τρόπο διακυβέρνησης από την μνημονιακή συγκυβέρνηση και τόνισε την αναγκαιότητα ανατροπής της από μαζικούς κοινωνικούς αγώνες, προτάσσοντας ως βασική προϋπόθεση για την βελτίωση της ζωής του λαού σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, την κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, την διαγραφή του χρέους, την έξοδο από την Ε.Ε. και τη ζώνη του Ευρώ καθώς και την ριζική ανασυγκρότηση της οικονομίας και της παραγωγής προς όφελος της κοινωνίας και όχι των τραπεζιτών.

Για την περιοχή της Κρήτης με βάση τον προνομιακό αγροτικό τομέα και τον τουρισμό πρότεινε ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης με δημόσιο χαρακτήρα και πλήρη εργασιακά δικαιώματα.

Πηγή:.neakriti.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Συνέντευξη του Γ. Κυριακάκη στο Ράδιο 9,84 της Κρήτης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με την «Αντικαπιταλιστική Αριστερή Παρέμβασης Κρήτης» Γιάννης Κυριακάκηςπαρουσίασε τις θέσεις και τους κομβικούς στόχους πάλης του σχήματος ενόψει των περιφερειακών και εκλογών.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.