.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ηλίας Κασιδιάρης: η Ρωσία, ο Κορυδαλλός και τα αλληλομαχαιρώματα


123Διαβάστε στο UNFOLLOW 32 (τεύχος Αυγούστου), που κυκλοφορεί στα περίπτερα: «Ηλίας Κασιδιάρης: η Ρωσία, ο Κορυδαλλός και τα αλληλομαχαιρώματα» ρεπορτάζ του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου.

Διαβάστε στο UNFOLLOW 32: «Η προφυλάκιση όλο και περισσότερων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, όπως και οι προσωπικές στρατηγικές του κάθε στελέχους μπροστά στο φόβο της φυλακής, δείχνουν ότι κάτι έχει αλλάξει. Όχι γιατί δεν γνωρίζουν όλοι ότι πρόκειται για μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση. Αλλά γιατί υπήρχαν –και υπάρχουν– στην κυβέρνηση πολλά “κέντρα” που οραματίζονταν τη δημιουργία μιας “σοβαρότερης Χρυσής Αυγής”, η οποία θα μπορούσε να αποτελέσει δεκανίκι “κυβερνησιμότητας” για τη ΝΔ, που βλέπει τα ποσοστά της να καταρρέουν. Τι συμβαίνει, πραγματικά, με τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής εντός και εκτός φυλακής;»

Γιατί ο Ηλίας Κασιδιάρης σχεδίαζε να ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Ρωσία;

Πώς ματαιώθηκαν τα σχέδιά του;

Γιατί το βίντεο με τις συνομιλίες Μπαλτάκου τον έφερε σε σύγκρουση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο;

Ποιος είναι ο σύνδεσμος του Η. Κασιδιάρη με τη Ρωσία;

Τι διεμείφθη στις συναντήσεις που έγιναν στο κελί του Μιχαλολιάκου στον Κορυδαλλό;

Ποιοι αποκαλούν τον Νίκο Μιχαλολιάκο «στρατηγό εν αποστρατεία»;

Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις του Ηλία Παναγιώταρου, της Ουρανίας Μιχαλολιάκου και του Δημήτρη Κουκούτση και τι σχέση έχουν με τα παιχνίδια διαδοχής στη Χρυσή Αυγή;

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από τη δίκη για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, που θα αρχίσει το φθινόπωρο;

Διαβάστε στο UNFOLLOW 32: «Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η ίδια κυβέρνηση που εξέθρεψε το αυγό του φιδιού για να το χρησιμοποιήσει είτε ως φόβητρο είτε ως δεκανίκι, θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί ως απηνής διώκτης του φασισμού. Τα περιθώρια να γίνει πιστευτή, όπως και σε κάθε άλλο θέμα, όσο πάνε και στενεύουν.»

unfollow.com.gr

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.