.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΕΥΔΑΠ: Συγκέντρωση για να μην απολυθούν 23 εργαζόμενοι


Σημαντική η κινητοποίηση που διοργανώνεται σήμερα στις 9.30′ το πρωί στο κτίριο της ΕΥΔΑΠ στην οδό Λαοδικείας και Ιλισίων στα Ιλίσια, στη διάρκεια συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας, κρίσιμης για την απόλυση ή μη 23 νέων εργαζόμενων υδρονομέων.

“Σας καλούμε, την Δευτέρα 24-04-2017, να δώσουμε ΟΛΟΙ το ‘παρών’ στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση που καλεί η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ στο κτίριο της Λαοδικείας στις 09:30 π.μ., όπου με την παρουσία μας, την ώρα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, να αποτρέψουμε την απόλυση των νέων συναδέλφων”, αναφέρει η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Στήριξης των 23 Νέων Υδρονομέων.

Διαβάστε αναλυτικότερα:

Κάλεσμα συνάδελφων για την ακύρωση των απολύσεων των 23 νέων υδρονομέων

Συνάδελφοι, την Πέμπτη 20/04/2017 έγινε μια μαζικότατη  κινητοποίηση από ΟΛΟΥΣ  τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ  για την στήριξη της παραμονής στην εργασία των 23 Νέων Υδρονομέων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παλαιότερους συναδέλφους, αλλά και τις δυνάμεις και τα συλλογικά συνδικαλιστικά όργανα, που εμπράκτως εξέφρασαν και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και την στήριξή τους στον αγώνα μας.

Το αποτέλεσμα αυτής της κινητοποίησης ήταν να παγώσουν οι απολύσεις των Νέων Υδρονομέων μέχρι να δοθεί  οριστική λύση για την παραμονή τους  στις θέσεις τους στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτέρας 24/04/2017.

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ

Θα επιτρέψουμε την απαρχή των απολύσεων στην ΕΥΔΑΠ;

Με τον εξοστρακισμό στην ανεργία των νέων συναδέλφων, δεν διακυβεύεται μόνο το δικό τους μέλλον, αλλά και το μέλλον όλων στο δικαίωμα στην εργασία, αφού αυτό θα είναι η εκκίνηση των απολύσεων στην ΕΥΔΑΠ.

Ταυτόχρονα όμως, διακυβεύεται και η ομαλή υδροδότηση όλου του Λεκανοπεδίου της Αττικής, αφού τα Υδρονομεία θα απογυμνωθούν από προσωπικό, το οποίο είναι αναγκαίο για την ομαλή λειτουργία τους .

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,  όλοι πρέπει να σταθούμε στον ύψος των περιστάσεων και με την στάση μας να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ  στην Διοίκηση να προχωρήσει στις απολύσεις των νέων συναδέλφων απαξιώνοντας αυτούς και τις οικογένειές τους στέλνοντάς τους στον Καιάδα της αβεβαιότητας και της ανεργίας .

Σας καλούμε, την Δευτέρα 24-04-2017, να δώσουμε ΟΛΟΙ το ‘παρών’ στη στάση εργασίας και στη συγκέντρωση που καλεί η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ στο κτίριο της Λαοδικείας στις 09:30 π.μ., όπου με την παρουσία μας, την ώρα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, να αποτρέψουμε την απόλυση των νέων συναδέλφων.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ 23 ΝΕΩΝ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.