.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Επίθεση σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τη ΧΑ στη Νίκαια


Καταγγελία ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Β’ Πειραιά

logoantarsya_1ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Με αισχρό τρόπο οι νεοναζί δολοφόνοι επέστρεψαν ξανά στο τόπο του εγκλήματος , στις γειτονιές του Φύσσα , σπέρνωντας το τρόμο . Ομάδα 15 νεοναζί , με μηχανάκια ενώ περιπολούσε τα εκλογικά κέντρα στη περιοχή της Β πειραιά κατέληξε στο εκλογικό συγκρότημα, 12ο και 17ο δημοτικο σχολείο της Νίκαιας , όπου απαιτησαν απο την αστυνομία, να απομακρύνουν το τραπέζι που ειχαν στήσει τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να κάνουν εξόρμηση.

Η απαράδεκτη στάση των αστυνομικών όπου,ακολουθώντας τις οδηγίες των νεοναζί δολοφόνων , ζήτησαν απο να απομακρυνθεί το τραπεζάκι, απειλώντας με συλλήψεις αφήνοντας τους φασίστες να εξαπολύουν βρισιές και απειλές. Αμέσως φωνάχτηκαν συνθήματα αντιφασιστικά και αντιρατσιστικά και τέλος οι φασίστες αποχώρησαν απο τη περιοχή

Λίγα λεπτά μετά τρείς απο το τάγμα εφόδου βρέθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο-1ο Λύκειο Νίκαιας όπου με την γνώριμη πρακτική τους απομόνωσαν και τραμπούκισαν εκλογικό επόπτη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ λέγοντας πως ”θα έχετε όλοι τη τύχη του Φύσσα”.

Ανάλογα περιστατικά έγιναν και σε σχολείο στο Κερατσίνι και τη Δραπετσώνα.

Καταγγέλλουμε της απαράδεκτη φασιστική επίθεση κατά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απο τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας , που σε πλήρη αρμονία με τις πολιτικές της κυβέρνησης και τη ρατσιστική της πολιτική αφηνει τους νεοναζι δολοφονουν να παριστάνει το νόμιμο πολιτικό κόμμα. Η θέση τους ειναι στη φυλακή και όχι στα εκλογικά κέντρα για να σπέρνουν το πανικό .

Συνεχίζουμε τη μάχη για να λάβουν την οργανωμένη συλλογική απάντηση του λαικού και εργατικού κινήματος. Στις γειτονιές του Παύλου Φύσσα δεν θα περάσει ο φασισμός.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.