.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Εμπρός λαέ, ξεσηκωμός παντού! Να διώξουμε κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ!


kmΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ -Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη, 8.4.2014
Δελτίο τύπου

Όλοι στην απεργία, για ψωμί-παιδεία-δημοκρατία-ελευθερία

Η Αντικαπιταλιστική Αριστερά-Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία καλεί τους εργαζόμενους και το λαό να συμμετέχει μαζικά στην απεργία της Τετάρτης 9 Απρίλη. Στηρίζει στη Θεσσαλονίκη τη συγκέντρωση των πρωτοβάθμιων σωματείων και επιτροπών στην πλ. Αγ. Σοφίας, στις 10.30πμ.

Απεργούμε ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου και κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ που μας οδηγούν στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση. Απεργούμε ενάντια στη διάλυση των δημόσιων και κοινωνικών υπηρεσιών.

Απεργούμε ενάντια στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, το συνομιλητή της δήθεν αντισυστημικής Χρυσής Αυγής. Την άθλια συγκυβέρνηση υπό τον Σαμαρά που σε λίγες μέρες υποδέχεται τη Μέρκελ, τον εκπρόσωπο του γερμανικού και ευρωπαϊκού ιμπεριαλισμού για ετοιμάσουν μαζί το νέο, πιο μαύρο μνημόνιο.

Απεργούμε ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, τις απολύσεις, την απληρωσιά και την εγκατάληψη των ανέργων. Ενάντια στον εκβιασμό της νεολαίας μέσα από τον εξεταστικό μαραθώνιο στα σχολεία να αναγκαστεί να δεχτεί τη μαθητεία-δωρεάν εργασία.

Απεργούμε και αγωνιζόμαστε για ένα αναγεννημένο εργατικό κίνημα. Δημοκρατικό, μαχητικό και συγκρουσιακό, διεκδικητικό με βάση της σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων. Πραγματικό αντίπαλο κυβέρνησης και εργοδοσίας, ικανό να γυρίσει σελίδα από τον ξεπουλημένο συνδικαλισμό που εγκλωβίζει την οργή σε συμβολικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας που φέρνουν εκτόνωση και απογοήτευση χωρίς αποτέλεσμα. Αγωνιζόμαστε για ένα εργατικό και λαϊκό κίνημα που θα εμπνέεται και συνεχίζει τις πιο μαχητικές στιγμές της πάλης ενάντια στα μνημόνια και τις κυβερνήσεις του.

Εμπρός λαέ, ξεσηκωμός παντού! Να διώξουμε κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 70.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.