.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


«Εισβολή» της ΔΑΠ στη Νομική


dap

Περίπου 300 – 400 άτομα της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ από διάφορες σχολές της Αθήνας, εισέβαλαν το απόγευμα της Παρασκευής στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και με χουλιγκάνικα συνθήματα, καπνογόνα και ντουντούκες, πραγματοποίησαν προεκλογική παρέμβαση του ήθους και της κουλτούρας που διακρίνει την φοιτητική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Τα μέλη της ΔΑΠ φώναξαν και συνθήματα κατά της Αριστεράς, και μάλιστα προκλητικά έξω από τον χώρο στον οποίο πραγματοποιούσε πολιτική εκδήλωση το σχήμα ΑΝΤΙΝΟΜΙΑ – ΕΑΑΚ.

Εξάλλου, λόγω της φασαρίας παρεμποδίστηκε η διεξαγωγή μαθημάτων, για τα οποία «κόπτεται» η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ όταν οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι των Πανεπιστημίων κινητοποιούνται.

Προφανώς για τα κυρίαρχα ΜΜΕ η χουλιγκάνικη εισβολή της ΔΑΠ δεν θα αποτελέσει αφορμή για δακρύβρεχτες αναλύσεις από μεαλοδημοσιογράφους και μεγαλοκαθηγητές για το «μπάχαλο» στα πανεπιστήμια. Για την νεολαία όμως πρέπει να αποτελέσει αφορμή για τη μαζική καταδίκη των τραμπούκων κομιστών των κυβερνητικών πολιτικών στα πανεπιστήμια.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “«Εισβολή» της ΔΑΠ στη Νομική

  1. Ηλέκτρα

    …όσο πιο τραμπούκος είναι ο Δαπίτης σαν φοιτητής, τόσο μεγαλύτερες προσδοκίες θρέφει για ανέλιξη στο σύστημα. Από δημοτικός σύμβουλος μέχρι βουλευτής και υπουργός. Μετρείστε τους σημερινούς ….

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.