.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιφασιστική Διαδήλωση στο Κερατσίνι, 3 χρόνια μετά (Βίντεο)


keratsini-fyssas725Πλημμύρισε η οδός Παύλου Φύσσα (πρώην Παναγή Τσαλδάρη) το απόγευμα του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016 στο Κερατσίνι.

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα μεταλλεργάτη-μουσικού Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, χιλιάδες αντιφασίστες συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε μερικά στιγμιότυπα από  αντιφασιστική διαδήλωση που έγινε στο Κερατσίνι.

Τα αντιφασιστικά συνθήματα της διαδήλωσης δονούσαν τους δρόμους της γειτονιάς του Παύλου Φύσσα.

Οι κάτοικοι της περιοχής συγκινημένοι, έπαιρναν τις προκηρύξεις και, σε μερικές περιπτώσεις, φώναζαν από τα μπαλκόνια τα συνθήματα μαζί με τους διαδηλωτές.

Να σημειώσουμε ότι την Κυριακή 18/9 θα γίνει Συναυλία στον ΟΛΠ Πειραιά.

Τη Δευτέρα 19/9 υπάρχει Συγκέντρωση-Παρουσία στη Δίκη της ΧΑ, στο Εφετείο Αθηνών, Λ.Αλεξάνδρας και Λουκάρεως στις 8.30πμ.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.33% ( 6
Συμμετοχές )



3 σχόλια στο “Αντιφασιστική Διαδήλωση στο Κερατσίνι, 3 χρόνια μετά (Βίντεο)

  1. ελευθεριακός πάνθηρας *29

    Μετά τις συγκεντρώσεις στην ΔΕΘ και για τον Π. Φύσσα που συμμετείχαν κυρίως ο κόσμος του αγώνα και της αριστεράς…ελάχιστος κόσμος που βιώνει την βάρβαρη πολιτική της ΕΕ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που έχει απογοητευτεί από την μη αποτελεσματικότητα των αγώνων αλλά και από τις προσδοκίες που “πούλησε” ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει την διάθεση και το σθένος – σήμερα τουλάχιστον- να αντισταθεί και να ανατρέψει το πολιτικό και κοινωνικό σκηνικό. Άρα η επαναστατική – αντικαπιταλιστική αριστερά, ο κόσμος του αγώνα πρέπει να διδαχθεί ότι :

    1o Χρειάζεται εσωτερική ιδεολογική – πολιτική ανασυγκρότηση. Μέτωπο από τα κάτω ενάντια στα μνημόνια – ΕΕ – Ευρώ – καπιταλισμό.

    2ο Μαζική δουλειά χωρίς ηγμονισμούς και να φαινόμαστε ως φωστήρες ώστε να καλούμε την πλατιά κοινωνική εργαζόμενη πλειοψηφία να πάρει θέση και την υπόθεση στα χέρια της.

    Αφουγκράζοντας τα προβλήματα της εργαζόμενης τάξης, τα δικά μας αδιεξοδα…απαιτείται εσωτερική δουλειά και εξωστρέφεια (μη γυρίζοντας στο μικροκόσμο μας)….

    Τα χειρότερα ΄μέτρα είναι μπροστά μας…όμως τις καλύτερες μέρες δεν τις έχουμε ζήσει…

    το δίλλημα μας το έθεσαν ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ή ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ…από μικροί πήραμε θέση και διαλέξαμε στρατόπεδο..

    Ας επιλέξει και η κοινωνία….

    Reply
  2. ΓΚ

    Επιτελους κι ενα βιντεο με ολα τα μπλοκ..Οχι σαν την ΕΑ που δειχνει μονο κι αποκλειστικα τα (ο θεος να τα κανει) μπλοκ του ΣΕΚ που ηταν λες κ πανε σε καρναβαλι..Οι αγωνιστες κατα του σκοταδισμου του φασισμου,δε φοβουνται να δειχνουν το προσωπο τους.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.